11:54 uur 10-06-2021

Amplitude onthult nieuwe experimenteertoepassing voor digitale optimalisatie

Nieuw product Amplitude Experiment maakt gebruik van klantgedrag en productanalyses om de belemmeringen voor het schalen van A/B-testprogramma’s weg te nemen.

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Amplitude’s Virtual Digital Disruptors Summit — Amplitude, het digitale optimalisatiesysteem, introduceert vandaag Amplitude Experiment, de eerste experimenteeroplossing in de branche die wordt aangedreven door klantgedrag en productanalyses. Amplitude Experiment biedt organisaties een end-to-end experimenteer- en leveringsworkflow die klantdata integreert in elke stap, van het genereren van een hypothese tot het targeten van gebruikers tot het meten van resultaten. Organisaties kunnen A/B-tests met een grotere impact uitvoeren en ervaringen op afstand configureren voor belangrijke segmenten zonder extra werk voor engineers.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210610005441/nl/

New Amplitude Experiment product leverages customer behavior and product analytics to eliminate the barriers to scaling A/B testing programs (Graphic: Business Wire)

New Amplitude Experiment product leverages customer behavior and product analytics to eliminate the barriers to scaling A/B testing programs (Graphic: Business Wire)

“Elk bedrijf moet ‘digital first’ zijn, maar te veel bedrijven weten niet wat ze moeten bouwen en verspillen tijd aan experimenten die gedoemd zijn te mislukken,” aldus Justin Bauer, SVP Product, Amplitude. “Aangezien Experiment wordt aangedreven door klantgedrag, kunnen bedrijven zich bevrijden van activiteiten met weinig impact en het onschatbare inzicht krijgen dat de manier waarop ze digitale producten en ervaringen ontwerpen en leveren, kan versnellen en echt kan opschalen. Dit is een geheel nieuw hoofdstuk voor A/B-tests waarmee elk bedrijf – of ze nu digitaal onderlegd zijn of aan hun digitale transformatietraject beginnen – grotere en slimmere zetten kan doen die tot sterkere bedrijfsresultaten leiden.”

Digitale groei en klantloyaliteit worden gedreven door hoe snel organisaties de beste ervaring voor klanten kunnen bepalen en leveren. Bestaande oplossingen voor A/B-tests en het markeren van functies maken het echter moeilijk om experimentering en snel leren te schalen, omdat ze los staan van het klantgedrag. Deze kloof betekent dat ze zowel de analyses missen om effectieve experimenten te ontwerpen en duidelijke volgende stappen aan de oppervlakte te brengen, als de gedragsgegevens om segmenten te targeten en de gebruikersidentiteit te beheren. Het resultaat is dat organisaties vast komen te zitten in activiteiten van lage waarde die geen groei stimuleren (zoals het testen van kleine tweaks om wijzigingen te kopiëren en deze kleur te geven of het gebruiken van elementair in- en uitschakelen om het risico van nieuwe versies van functies te beheren) of ze verspillen middelen en tijd aan experimenten die gedoemd zijn te mislukken (zoals uitgaan van een zwakke hypothese of het niet kunnen bereiken van de juiste segmenten).

Via de gedragsgrafiek en het digitale optimalisatiesysteem van Amplitude elimineert Amplitude Experiment deze uitdagingen door de onderliggende problemen van experimentontwerp, targeting, identiteitsresolutie en analyse op te lossen. Met de toevoeging van de Amplitude Experiment-oplossing beschikken organisaties nu over een complete leer- en groeicyclus, van inzicht tot actie tot testen en leveren, allemaal binnen één systeem.

  • Amplitude Analytics identificeert problemen, ontdekt kansen en meet de impact.
  • Amplitude Recommend zorgt voor de juiste berichten, content en items voor elke individuele gebruiker.
  • Amplitude Experiment test mogelijkheden en biedt klanten de beste ervaring.

“Onze digitale ervaring is de kern van het succes van ons bedrijf – de snelheid waarmee we experimenteren en nieuwe functies testen is van cruciaal belang. Amplitude Experiment is een gamechanger voor Shift. Omdat het wordt aangedreven door inzichten en analyses van klantgedrag, kunnen we betere tests ontwerpen, er sneller van leren en de manier veranderen waarop we ervaringen bouwen en leveren aan onze klanten,” stelde Adam Johnston, Director of Product bij Shift. “Amplitude is een geweldige partner voor Shift op het gebied van productanalyse en we zijn verheugd dat we die relatie hebben kunnen verdiepen met het nieuwe Experiment-product.”

Experiment is nu beschikbaar. Ga voor meer informatie naar amplitude.com/amplitude-experiment en om een korte video te bekijken, gaat u naar: https://www.youtube.com/watch?v=eV4LAKXutqw

Over Amplitude

Amplitude is het digitale optimalisatiesysteem. Aangedreven door de gepatenteerde Amplitude Behavioral Graph, stelt het Digital Optimization System organisaties in staat om te zien en te voorspellen welke combinatie van functies en acties zich vertalen naar bedrijfsresultaten – van loyaliteit tot lifetime value – en elke experience intelligent in realtime aan te passen op basis van deze inzichten. Amplitude is het brein achter meer dan 45.000 digitale producten bij meer dan 1.000 zakelijke klanten, waaronder 23 van de Fortune 100, en helpt hen sneller en slimmer te innoveren door de antwoord te geven op de strategische vraag: “Hoe beinvloeden onze digitale producten ons bedrijfsresultaat?” Ga voor meer informatie naar https://amplitude.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kerry Rothery

Clarity PR voor Amplitude

press@amplitude.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr