01:01 uur 09-06-2021

Prairie Industries wordt Truvant

Nieuw merk voor wereldwijde verpakkingsdiensten aangekondigd nu Prairie de fusie voltooit

WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)– Prairie Industries heeft, samen met haar partnerbedrijf Nu-Pak, vandaag haar nieuwe naam voor de gecombineerde organisatie aangekondigd: Truvant. De aankondiging valt samen met de recente overname van de Europese contractverpakkingsactiviteiten van Sonoco door Prairie.

Truvant biedt een breed scala aan schaalbare contractverpakkingen, contractproductie en supply chain-oplossingen voor veel van ‘s werelds toonaangevende merken op het gebied van voeding, consumenten-, huishoudelijke en industriële producten. Het onlangs overgenomen Europese verpakkingsbedrijf voegt zes contractverpakkingsfaciliteiten van wereldklasse toe in Polen, waardoor de operationele voetafdruk van Truvant toeneemt tot 15 faciliteiten over de hele wereld en het totale personeelsbestand wordt uitgebreid tot meer dan 5.600 werknemers verspreid over vijf landen.

“Het merk Truvant eert de diepe toewijding die we hebben om onze klanten een ‘echt voordeel’ te bieden, en die toewijding vormt de basis van onze nieuwe naam”, zei Scott Lamb, CEO van Truvant. “Truvant sluit ook aan bij de focus van het bedrijf, aangezien we ons uitsluitend toeleggen op contractproductie en verpakking met een niet-aflatende focus op het leveren van klantwaarde en operationele uitmuntendheid.”

Tientallen jaren ervaring en de wereldwijde schaal van Truvant bieden klanten innovatieve oplossingen die niet vaak op de markt te vinden zijn. Truvant implementeert oplossingen in de productiefabriek of het distributiecentrum van een klant of het bedrijf kan de producten van zijn klanten mengen, mixen, formuleren en/of verpakken in een van de eigen strategisch gelegen faciliteiten van Truvant. “De flexibiliteit die we bieden en onze bewezen staat van dienst is ongeëvenaard. De toevoeging van Europese faciliteiten betekent dat we die mogelijkheden nu hebben uitgebreid naar een ander continent”, vervolgt Lamb.

Truvant is een portfoliobedrijf van The Halifax Group, een in Washington D.C. gevestigde beleggingsfirma op het gebied van privaat vermogen.

Over Truvant

Truvant is in 1994 opgericht en is een toonaangevende wereldwijde leverancier van contractproductie en contractverpakkingen voor veel van ‘s werelds beste merken op het gebied van voeding, consumenten-, huishoudelijke en industriële producten. Truvant exploiteert momenteel 15 vestigingen en heeft meer dan 5.600 medewerkers in vijf landen.

Over The Halifax Group

The Halifax Group is in 1999 opgericht en is een firma op het gebied van privaat vermogen die samenwerkt met managers en ondernemers om bedrijven in het lagere middensegment te herkapitaliseren en te laten groeien, met een totale ondernemingswaarde tussen de $ 50 miljoen en $ 300 miljoen. Halifax is gespecialiseerd in herkapitalisatie van aandelen, afsplitsingen van bedrijven en management buy-outs. De firma investeert in verschillende sectoren, waaronder uitbestede zakelijke dienstverlening, gezondheid en welzijn, en franchising. De firma heeft zijn hoofdkantoor in Washington D.C. en heeft een kantoor in Raleigh, North Carolina. Ga voor meer informatie naar www.thehalifaxgroup.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cedric Welterlin

+ 33-619-153868

cedric.welterlin@truvant.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr