00:24 uur 03-06-2021

CloudLinux Inc. lanceert een nieuw product in zijn hostingproductlijn – CloudLinux OS Solo

CloudLinux OS Solo verenigt topfuncties voor hosting voor eenmalig gebruik in één productaanbod.

PALO ALTO, Californië–(BUSINESS WIRE)– CloudLinux Inc., het team achter het creëren van het populaire CloudLinux-besturingssysteem dat veel wordt gebruikt in de hostinggemeenschap, kondigt de release aan van CloudLinux OS Solo. Dit is een nieuwe stap voor de hostingmarkt, een nieuw goedkoop besturingssysteem dat de prestaties van Linux-servers en -applicaties optimaliseert.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210602006092/nl/

Try a new operating system for your single user account for free and optimize your server and website performance. (Graphic: Business Wire)

Try a new operating system for your single user account for free and optimize your server and website performance. (Graphic: Business Wire)

Rechtstreekse toespraak van CloudLinux Productteam:

Wat was de motivatie achter het ontwikkelen van een nieuw besturingssysteem?

“Ons uitgangspunt was duidelijk. Op basis van onderzoeksresultaten willen onze klanten overweldigend het klassieke CloudLinux-besturingssysteem met VPS en VM’s, waar dan nog maar een paar gebruikers gebruik van kunnen maken. Een belangrijk verzoek is een robuuste set CloudLinux-functies op één server tegen betaalbare prijzen. Daarom hebben we honderden VPS’en gevonden met vijf of minder websites die worden gehost door een enkele client, waarvan vele VM’s gebruiken voor staging en productie. Sommige klanten willen een stabiel besturingssysteem met technische ondersteuning dat veilig is en niet open source.”

CloudLinux OS Solo is een goedkoop Linux-besturingssysteem voor kleine bedrijven en elk persoon met slechts één hostingaccount dat wordt onderhouden met 24/7-ondersteuning. Het is geoptimaliseerd voor website- en serverprestaties, met functies die het meest nodig zijn om de online bedrijfsstabiliteit te behouden.

Wat doet het nieuwe CloudLinux OS Solo? Het detecteert knelpunten in de prestaties van servers en websites die de zakelijke stroom van klanten kunnen vertragen. Er is ook een groot aantal meldingen en waarschuwingen waarmee gebruikers snel problemen met serverprestaties kunnen vaststellen.

Bovendien richt het nieuwe besturingssysteem zich op de beschikbaarheid en het reactievermogen van domeinen en heeft het een PHP Trage site-analysator die dagelijkse rapporten genereert voor de serverbeheerder met informatie over de meest trage, op PHP gebaseerde URL’s voor alle domeinen. En PHP X-Ray identificeert de trage CMS-plug-ins, wat uiteindelijk de website versnelt. Het nieuwe CloudLinux OS Solo toont ook gedetailleerde informatie over databasefouten die worden veroorzaakt door trage zoekopdrachten, corrigeert code die trage functies en trage externe oproepen veroorzaakt.

Meer functies gericht op website-optimalisatie zijn binnenkort beschikbaar met het CloudLinux OS Solo. WordPress-optimalisatie met één klik verhoogt bijvoorbeeld de productiviteit en samen met Smart Advice helpt het de prestatiestatistieken van websites te verbeteren, wat zeer belangrijk is voor online bedrijven.

Wie gaat CloudLinux OS Solo gebruiken? Hostingproviders die VPS leveren en de upgrade verkoopmogelijkheden, productportfolio-uitbreiding en een afname van prestatieklachten willen vergroten. Kleine bedrijven en iedereen met slechts één hostingaccount die hun online bedrijf willen versnellen en zich willen bekommeren om SEO-statistieken, hechten waarde aan een snelle en geoptimaliseerde website van een goed presterende webserver. CloudLinux OS Solo is volledig geautomatiseerd (gebruiksklaar), heeft 24/7-ondersteuning van de vertrouwde leverancier CloudLinux en is compatibel met alle populaire hostingsoftware.

Over CloudLinux Inc.

Als marktleider houdt CloudLinux zich voortdurend bezig met serverbeveiligingsproblemen die de stabiliteit en beschikbaarheid van Linux-serverapparaten beïnvloeden. CloudLinux is gevestigd in Palo Alto, Californië, het hart van Silicon Valley, en ontwikkelt een versterkte Linux-distributie.

CloudLinux biedt live beveiligingspatching voor alle Linux-kernels en uitgebreide ondersteuningsopties voor alle distributies. Het robuuste Linux-productaanbod verhoogt de serverbeveiliging en software die wordt gebruikt door ondernemingen, serviceproviders, overheden en universiteiten over de hele wereld.

Tot op heden heeft CloudLinux Inc. meer dan 500.000 productinstallaties met meer dan 4.000 klanten en partners wereldwijd. Als topleverancier van op Linux gebaseerde software-opties is CloudLinux trots op zijn toonaangevende klantenservice, ondersteund door technici met samen in totaal 450 jaar aan Linux-ervaring.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kateryna Obiidykhata

hoofd Marketing bij CloudLinux Inc.

kobiidykhata@cloudlinux.com
+1 (800) 231-7307

Check out our twitter: @NewsNovumpr