17:40 uur 01-06-2021

Hyundai gaat door met lancering HX SERIES in opkomende landen

–News Direct–

Betrokken bij de strategische promotie van online lanceringsevenementen te midden van de huidige behoefte aan sociale afstand

 Introductie van high-performance strategisch model HX SERIES dat past bij het nummer 1 merk in opkomende markten

HYUNDAI lanceerde op 26 mei het nieuwe strategische model HX SERIES gericht op opkomende markten en hield het lanceringsevenement online via YouTube, enz. Dealers en klanten uit meer dan 140 landen in Oceanië, Afrika, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië en Rusland werden uitgenodigd voor dit evenement, waar het bedrijf uitlegde hoe het kwam om de nieuwe modellen van graafmachines en de gedifferentieerde voordelen ervan te ontwikkelen.

De voor de lancering gepresenteerde film, waarin medewerkers van HYUNDAI voorkwamen, introduceerde in detail de belangrijkste verbeteringen die voor elk van de zeven onderdelen van de HX-SERIE waren aangebracht, alsmede het verhaal over de ontwikkeling van de nieuwe modellen, die een goede werkefficiëntie op basis van een motor met hoog vermogen en een concurrerende prijs laten zien.

Hyundai proceeds with launch of HX SERIES in emerging countries

–News Direct–

Engaging in the strategic promotion of online launching event amid the current need for social distancing

Introduction of high-performance strategic model HX SERIES befitting the No. 1 brand in emerging markets

HYUNDAI launched on May 26 the new strategic model HX SERIES aimed at emerging markets and held the launching event online through YouTube, etc. Dealers and customers from 140-plus countries in Oceania, Africa, South America, Southeast Asia and Russia were invited to the event, where the Company explained how it came to develop the new models of excavators and its differentiated merits.

The film presented for the launching, where HYUNDAI employees appeared, introduced core improvements made for each of the seven items of the HX SERIES in detail as well as the story about the development of the new models demonstrating good work efficiency based on high-output engine and price competitiveness.

HX225 SL (a 20-ton class model), for one, boasts of a 19% improvement in fuel efficiency from existing ones. Its cousin, a 30-ton class model, displays improvement in durability with the reinforced boom and bucket and boasts of impressive performance. A 50-ton class model is one reborn as equipment boasting of high performance/quality, a drastic improvement from existing ones.

Dealers and customers attending the event said that they were particularly impressed by the features of the new series particularly the fuel efficiency based on information collected from Hi MATE, a remote management system, and TCO (Total Cost of Ownership) competitiveness through enhanced productivity.

“We aim to be the No. 1 excavator brand in emerging markets with new models displaying sheer competitiveness and durability obtained through our R&D efforts,” said the Company’s Managing Director Byeon Jeom-seok, who is serving as Head of the Overseas Sales Division.

“The HX SERIES of excavators are expected to play a significant role in our effort to join the top-tier group of players in the global construction equipment market,” said the Company’s Senior Managing Director Moon Jae-yeong, who is serving as Head of Sales HQ, in his keynote speech. He asked the dealers and customers who attended the event to work with the company in its plan to leap forward with the introduction of the new series of equipment.

Hyundai proceeds with launch of HX SERIES in emerging countries

Hyundai ‘All New HX Series’ Unpacked Official film is available at HYUNDAI’s YouTube channel.

https://www.youtube.com/watch?v=OGv058mqQiw

For inquiries, please contact ☎031-8006-6246

Contact Details

Hyundai

Yejin Lee

+82 10-5185-5336

yejin.lee@hyundai-ce.com

Company Website

https://www.hyundai-ce.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/hyundai-proceeds-with-launch-of-hx-series-in-emerging-countries-184684149

Check out our twitter: @NewsNovumpr