20:44 uur 01-06-2021

Bouwen aan een duurzame toekomst: Hisense en medewerkers

QINGDAO, China–(BUSINESS WIRE)– Terwijl we leven volgens het nieuwe normaal, is ESG een van ‘s werelds meest trending topics geworden. Een positieve impact op de samenleving en het bieden van duurzame ontwikkelingsmogelijkheden voor werknemers zijn geleidelijk de nieuwe criteria voor bedrijven geworden om hun groei weer te geven. Door talent op de eerste plaats te stellen, streeft Hisense ernaar om een wereldwijd team op te bouwen met mensen uit verschillende culturen en unieke ervaringen, en om een gelijkwaardige en gezonde werkomgeving te bieden ter bevordering van het succes. Samen met meer dan 90.000 medewerkers over de hele wereld, zorgt Hisense voor een duurzame toekomst en oefent het bedrijf constant een positieve sociale invloed uit.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210601005970/nl/

Production staffs at Hisense’s facility in Atlantis, South Africa (Photo: Business Wire)

Production staffs at Hisense’s facility in Atlantis, South Africa (Photo: Business Wire)

Focus op lokale talentontwikkeling en culturele inclusie

Hisense ondersteunt lokale gemeenschappen om de druk door werkloosheid te verlichten en de indirect gerelateerde misdaadcijfers te verminderen. Door te investeren in industriële parken over de hele wereld, creëert Hisense meer dan 3.000 banen in Zuid-Afrika en meer dan 2.000 in Mexico, met de verwachting dat dit in de toekomst zal uitbreiden tot meer dan 7.000, wat de lokale regio met succes helpt de economie uit te breiden en duurzame ontwikkeling te stimuleren.

Hisense biedt gelijke kansen op het werk, ongeacht ras en geslacht, met professionele en systematische training bij het werven van lokale medewerkers. Zo werd Nicalette, een alleenstaande moeder, die in 2002 bij Hisense Zuid-Afrika kwam werken, gepromoveerd tot After-sales Manager vanwege haar uitstekende werkprestaties en snelgroeiende vaardigheden. Hisense’s systeem voor tewerkstelling en cultivering van talent heeft haar passie voor werk vergroot en ook haar leven verbeterd, aldus Nicalette.

Zorgen voor de loopbaanontwikkeling van medewerkers

Om medewerkers te empoweren, heeft Hisense de nodige voorwaarden en ruimte voor hen gecreëerd om hun potentieel en waarde te maximaliseren. Hisense implementeert een flexibel promotiemechanisme, op basis waarvan medewerkers kunnen kiezen tussen loopbaantrajecten op het gebied van ‘management’ en ‘R&D’ voor verdere ontwikkeling, wat zorgt voor een soepel promotiekanaal voor iedereen.

Hisense College, de bedrijfsuniversiteit, heeft als doel medewerkers te helpen een betere loopbaanontwikkeling te verwezenlijken. Een uitgebreide opleidingsstructuur en meerdere interne trainingsplatforms (inclusief offline college, website, APP, enz.) zijn aanwezig om medewerkers te helpen altijd en overal te kunnen leren en zichzelf te verbeteren.

“Wat het werken hier anders maakt dan bij andere bedrijven, is dat Hisense zijn medewerkers altijd motiveert om carrièredoelen te bereiken en hen geweldige ondersteuning geeft, waardoor ze met het bedrijf kunnen meegroeien,” aldus Robin Silberbauer, die in 2015 bij Hisense Zuid-Afrika kwam werken.

Zorgen voor de gezondheid en het welzijn van medewerkers

Tijdens de pandemie stelt Hisense alles in het werk om de gezondheid van de medewerkers en hun gezinnen te verzekeren door middel van distributie van preventiemateriaal over epidemieën en ondersteuning van thuiswerken.

Hisense bundelt ook de krachten met professionele EAP-organisaties (‘Employee Assistance Program’) om geestelijke gezondheidszorg te bieden aan medewerkers en hun gezinnen. Hierdoor kan elke medewerker gemakkelijk professionele psychologische begeleidingsdiensten verkrijgen die op efficiënte wijze bijdragen aan de verbetering van de geestelijke gezondheid en het aangaan van de uitdagingen van werk en leven.

Hisense zal zich op de lange termijn richten op talentontwikkeling en actief een inclusieve werkomgeving creëren om de duurzame ontwikkeling van lokale gemeenschappen te bevorderen met zijn wereldwijde personeelsbestand.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Lori Luo (Ogilvy PR Team)

Tel: +86-135-1278-4739

E-mail: lori.luo@ogilvy.com / HisenseGlobal@ogilvy.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr