20:05 uur 27-05-2021

Reply blijft bovenaan de lijst staan: Reply – Digital Experience is het grootste agentschap en de grootste bedrijvengroep in de BVDW Internet Agency Ranking

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Voor het derde jaar op rij stonden het agentschap en de bedrijvengroep Reply – Digital Experience bovenaan de inkomstenranglijst van het Bundesverband Digitale Wirtschaft (BVDW). De behaalde omzet van vergoedingen van 145,8 miljoen euro in 2020 betekent een omzetgroei van 5,23 procent voor Reply – Digital Experience. Het aantal werknemers in heel Duitsland van de bedrijven die tot het agentschap en de bedrijvengroep behoren, is met bijna 70 toegenomen tot 1.027 mensen in vergelijking met het voorgaande jaar.

“We zijn erg trots om een omzetgroei te laten zien en onze toppositie te verdedigen na een zeer uitdagend boekjaar. Veel industrieën moesten zichzelf ingrijpend herconfigureren in de nasleep van de pandemie, processen en afdelingen digitaliseren en in sommige gevallen hele bedrijfsmodellen opnieuw uitvinden. Als full-service provider was Reply – Digital Experience in staat om de juiste antwoorden te geven op de complexe vragen van deze tijd,” aldus dr. Thomas Hartmann, bestuurslid van Reply AG.

Thorben Fasching, Executive Partner van Reply, voegt toe: “Bij Reply – Digital Experience hebben we zeer gespecialiseerde competenties op alle gebieden van digitale transformatie. Bekwame, interdisciplinaire teams waarvan de samenstelling is afgestemd op deze respectieve behoeften, zijn een doorslaggevend voordeel voor een onderwerp dat zo complex is als de klantervaring. Met onze uitgebreide knowhow in technische realisatie zorgen we er bijvoorbeeld voor, door het gebruik van AI, Robotic Process Automation of Machine Learning, dat bedrijven echt relevant zijn en blijven voor hun klanten.”

De Reply – Digital Experience-bedrijven verenigen zeer competente teams van specialisten en bundelen hun respectieve competenties onder één dak om effectief oplossingen te ontwikkelen voor wereldwijde bedrijven zoals BMW, Volkswagen, Vodafone, Beiersdorf, Miles & More, Adidas, Ritter Sport, OBI en Vorwerk.

Over BVDW Internet Agency Ranking

De ranglijst wordt beschouwd als een sectorbarometer van het Duitse landschap van internetbureaus, wordt sinds 2001 jaarlijks uitgevoerd door de BVDW en gepubliceerd met de samenwerkingspartners High Text iBusiness, Horizont, Werben & Verkaufen. In de lijst staan bureaus waarvan de kernactiviteit het bedenken, het creëren en de technische realisatie van digitale oplossingen is.

Reply

Reply [MTA, STAR: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply zakelijke modellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies-, systeemintegratie- en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecom en media; industrie en dienstverlening; bankwezen en verzekeringen; en openbaar bestuur. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Sandra Dennhardt

s.dennhardt@reply.com
+49 170 454 62 29

Check out our twitter: @NewsNovumpr