22:08 uur 20-05-2021

75% van de Amerikaanse energieleiders gelooft dat publieke duurzaamheidsverklaringen niet passen bij privégesprekken in directiekamers

Recente Harris Poll onthult dat 77% van de energieleiders in de VS gelooft dat innovatieve technologie een onmiddellijke oplossing is om de industrie te transformeren en cruciaal is om de urgente doelstellingen voor CO2-neutraal te halen.

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Amerikaanse energieleiders zijn van mening dat bedrijven niet de noodzakelijke stappen nemen om duurzaamheidsinitiatieven te ondersteunen en noemen transformatieve technologie als een belangrijke versneller om dringende CO2-neutrale doelen te helpen bereiken, volgens een nieuwe State of the U.S. Energy Industry-rapport uitgevoerd in samenwerking met The Harris Poll. Het vandaag uitgebrachte rapport bevat data en inzichten van Amerikaanse energie-besluitvormers over duurzaamheid en technologie in de hele industrie.

De belangrijkste bevindingen over de huidige toestand van de industrie:

  • 68% van de energieleiders zegt dat hun bedrijven niet de juiste stappen ondernemen om duurzaamheidsinitiatieven te ondersteunen.
  • 85% van de energieleiders is het erover eens dat de industrie transparanter moet zijn over de uitdagingen waarmee we te maken hebben en welke middelen nodig zijn om duurzame oplossingen te ontwikkelen.
  • 77% van de energieleiders zegt dat transformatieve technologie, inclusief geïntegreerde data over emissiereductie, een onmiddellijke manier is om duurzamer te worden.
  • 61% zegt dat technologie het meest veelbelovende investeringsgebied is.

“We erkennen dat digitalisering en transformatieve technologie de sleutel zullen zijn om de klimaatdoelstellingen te halen”, zei Laurent David, Director Product Development, Aker BioMarine. “Wij geloven dat operationele efficiëntie leidt tot duurzaamheid. In feite hebben we initiatieven in onze fabriek in Houston die ons in staat stellen de CO2-intensiteit in onze productie aanzienlijk te verminderen en tegelijkertijd onze productiecapaciteit te vergroten.”

Het rapport onthult dat technologie en data echte oplossingen bieden voor duurzaamheid:

  • Handmatige gegevensverzameling blijft een grote uitdaging, naast de datakwaliteit en rapportagefrequentie.
  • Twee derde (64%) zegt dat het hebben van perfect geïntegreerde data hun bedrijf zou kunnen helpen om beter te meten en te begrijpen hoe de emissies kunnen worden gereduceerd.
  • De respondenten zeggen dat de grootste voordelen van het gebruik van data om duurzaamheid in de bedrijfsvoering aan te pakken, zijn: informatie bruikbaar maken, realtime besluitvorming, contextualisering en het doorbreken van verouderde systemen.

“Duurzaamheid begint als een dataprobleem”, zegt Dr. Francois Laborie, Cognite President, Noord-Amerika. “Om de CO2-voetafdruk te kunnen aanpakken, moeten bedrijven data uit verouderde systemen vrijmaken en contextualiseren om bruikbare beslissingen te nemen en uiteindelijk hun activiteiten te stroomlijnen om zowel duurzaamheid als winstgevendheid aan te pakken. Door gebruik te maken van de volledige inzichten van data en optimalisatietechnologie, kunnen we als industrie samen naar een duurzamere toekomst gaan.”

Het State of the U.S. Energy Industry-rapport werd gesponsord door Cognite en werd uitgevoerd in samenwerking met Axios Studio.

Om het volledige rapport te downloaden gaat u naar: https://content.cognite.com/sustainability-report-download

Over Cognite

Cognite is een mondiaal industrieel software-as-a-service (SaaS)-bedrijf dat de volledige digitale datagestuurde transformatie van de activa-intensieve industrieën over de hele wereld ondersteunt. Ons kernproduct, Cognite Data Fusion (CDF), is een platform voor industriële databewerkingen en -contextualisering, waarmee onbewerkte data in een echte industriële context worden geplaatst, waardoor snelle toepassing en oplossing op schaal mogelijk is. CDF ondersteunt bedrijven met gecontextualiseerde OT-/IT-/ET-data om oplossingen te ontwikkelen die de veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie verhogen en bijdragen aan de omzetgroei. Bezoek ons op www.cognite.com en volg ons op Twitter @CogniteData of op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cognitedata

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Holford

Wereldwijde PR-lead, Cognite

+1 (512) 744-3420 (US)

+47 482 90 454 (Noorwegen)

michelle.holford@cognite.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr