07:52 uur 19-05-2021

Esri ondertekent overeenkomst inzake opleidingsprotocol met Chamber of Geophysical Engineers of Turkey

Samenwerking stelt leden van beroepsverenigingen in staat de arbeidsmarkt te betreden met GIS-vaardigheden

REDLANDS, Californië – (BUSINESS WIRE) – Esri, de wereldleider op het gebied van locatie-intelligentie, heeft vandaag een overeenkomst aangekondigd met de Chamber of Geophysical Engineers of Turkey (CGET), waarbij de leden van de kamer recht hebben op speciale kortingen op training voor ArcGIS van Esri software. Nu kunnen alle geofysische ingenieurs die in de organisatie zijn geregistreerd ArcGIS-trainingen volgen, waardoor ze zich kwalificeren als GIS-experts om beter te voldoen aan de eisen van de groeiende arbeidsmarkt.

CGET is een non-profitorganisatie die de deskundige en ethische praktijk van geofysica bevordert bij de verkenning en ontwikkeling van natuurlijke hulpbronnen, bij het karakteriseren van het nabije oppervlak en bij het verminderen van gevaren op de aarde. Leden zijn betrokken bij grondwaterexploratie, minerale en petroleumexploratie, archeologisch onderzoek, seismologie en andere wetenschappelijke activiteiten.

Esri Signs Training Protocol Agreement with Chamber of Geophysical Engineers of Turkey

Collaboration Enables Professional Association Members to Enter Job Market with GIS Skills

REDLANDS, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Esri, the global leader in location intelligence, today announced an agreement with the Chamber of Geophysical Engineers of Turkey (CGET), whereby the chamber’s members will be entitled to special discounts on training for Esri’s ArcGIS software. Now, all geophysical engineers registered in the organization will be able to take ArcGIS training courses, allowing them to qualify as GIS experts to better fulfill the demands of the growing employment market.

CGET is a nonprofit organization that promotes the expert and ethical practice of geophysics in the exploration and development of natural resources, in characterizing the near surface, and in mitigating earth hazards. Members are involved in groundwater exploration, mineral and petroleum exploration, archaeological research, seismology, and other scientific activities.

CGET has more than 5,000 active members, so it is important to find ways to scale access to the most innovative geospatial technologies for these kinds of professional associations. Şevket Demirbaş, president of the Association of Geophysical Engineers, emphasized that today, every geophysical engineer should be proficient in GIS due to the increasing importance of spatial analysis in the field. In 2020, the portion of sales in geospatial technology training derived from professional associations in Turkey amounted to 37 percent.

This training protocol agreement Esri has signed with CGET marks the first step toward cooperation between these two institutions. The collaboration will enable chamber members to use the knowledge they have learned through ArcGIS training to contribute to Turkey’s commercial, public service, and scientific research sectors.

To learn more about Esri’s training agreements with other chambers in Turkey, visit esri.com.tr/tr-tr/hakkinda/haberler/genel-bakis.

About Esri

Esri, the global market leader in geographic information system (GIS) software, location intelligence, and mapping, helps customers unlock the full potential of data to improve operational and business results. Founded in 1969 in Redlands, California, USA, Esri software is deployed in more than 350,000 organizations globally and in over 200,000 institutions in the Americas, Asia and the Pacific, Europe, Africa, and the Middle East, including Fortune 500 companies, government agencies, nonprofits, and universities. Esri has regional offices, international distributors, and partners providing local support in over 100 countries on six continents. With its pioneering commitment to geospatial information technology, Esri engineers the most innovative solutions for digital transformation, the Internet of Things (IoT), and advanced analytics. Visit us at esri.com.

Copyright © 2021 Esri. All rights reserved. Esri, the Esri globe logo, ArcGIS, The Science of Where, esri.com, and @esri.com are trademarks, service marks, or registered marks of Esri in the United States, the European Community, or certain other jurisdictions. Other companies and products or services mentioned herein may be trademarks, service marks, or registered marks of their respective mark owners.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski

Public Relations, Esri

Mobile: 301-693-2643

Email: jpruchniewski@esri.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr