00:52 uur 19-05-2021

Andersen Global breidt dekking in Liechtenstein en Zwitserland uit

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global voegt juridische capaciteiten toe in Liechtenstein en Zwitserland via een samenwerkingsovereenkomst met NSF, waardoor het platform van de organisatie wordt versterkt terwijl de uitbreiding in de regio wordt voortgezet.

Met kantoren in Vaduz en Zürich, werkt NSF samen met vijf partners en 40 professionals, die zowel particulieren als internationale ondernemingen bedienen. De full-service locatie in Liechtenstein biedt een scala aan diensten op het gebied van juridische zaken, trust- en vermogensbeheer met mogelijkheden op het gebied van banken en kapitaalmarkten, belastingen, bedrijven, fusies en overnames, arbitrage en geschillenbeslechting, contracten en administratief en constitutioneel recht. Daarnaast opereert het kantoor in Zwitserland als een onafhankelijk Zwitsers advocatenkantoor en biedt het diensten aan op verschillende gebieden van het ondernemingsrecht, zoals fiscaal strafrecht, bedrijfsrecht/fusies en overnames, successieplanning, erfrecht, procesvoering, herstructurering, invordering van schulden en insolventie, werkgelegenheid, financiële markten en commerciële contracten.

“Al meer dan 30 jaar stellen onze uitgebreide ervaring en kennis ons in staat om de allerbeste diensten te leveren”, zei Managing Partner Heinz Frommelt. “Deze samenwerking is de volgende stap in de evolutie van ons bedrijf en versterkt onze capaciteit om ongeacht grenzen aan de behoeften van onze klanten te voldoen.”

Managing Partner Peter Nägele voegde toe: “Met een klantenbestand dat voornamelijk internationaal is, legt de mogelijkheid om nu uitgebreide, geïntegreerde diensten aan te bieden via onze samenwerking met Andersen Global een solide basis terwijl we werken aan het opzetten van een concurrerender platform voor ons bedrijf in de regio.”

“De klantgerichte cultuur van NSF resoneert met de waarden van onze organisatie”, zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Ze zijn een van de grootste onafhankelijke en vooruitstrevende kantoren met lokale en internationale expertise die de norm bepalen voor juridische dienstverlening in hun markt. Deze samenwerking is een aanvulling op de algemene uitbreidingsstrategie van onze organisatie, aangezien we ons team in de regio blijven versterken en klanten een volledige reeks wereldwijde capaciteiten bieden via onze leden en samenwerkende firma’s.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 7.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 266 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr