11:23 uur 14-05-2021

PMC Biogenix kondigt prijsstijging aan voor Armoslip® en Kemamide® vetamiden

MEMPHIS, Tenn. – (BUSINESS WIRE) – PMC Biogenix Inc. kondigt aan dat vanaf 1 juni 2021 of zoals de contracten dit toelaten, de prijzen voor primaire en secundaire vetamiden en bisamiden van het merk Armoslip en Kemamide voor alle bestellingen met $ 1,00 tot $ 3,00 per kilo zullen stijgen. wereldwijd; gecorrigeerd voor valutaschommelingen. Deze toename is nodig om de ongekende en snelle stijging van de grondstof- en logistieke kosten te compenseren en om de service van wereldklasse te blijven bieden die door ons wereldwijde klantenbestand wordt verwacht.

Klanten met vragen kunnen contact opnemen met hun lokale verkoopmanager.

Over PMC

PMC Group is een op groei gericht, gediversifieerd, wereldwijd chemie- en kunststofbedrijf dat zich toelegt op innovatieve oplossingen voor alledaagse behoeften in een breed scala van eindmarkten, waaronder kunststoffen, consumentenproducten, elektronica, verf, verpakkingen, persoonlijke verzorging, voeding, automobiel en farmaceutische producten. Het bedrijf is gebouwd op een duurzaam model van groei door middel van innovatie en tegelijkertijd het bevorderen van sociaal welzijn. PMC opereert vanuit een wereldwijd productie-, innovatie- en marketingplatform met vestigingen in Amerika, Europa en Azië. Meer informatie over PMC en zijn activiteiten over de hele wereld is te vinden op www.pmc-group.com.

PMC Biogenix Announces Price Increase on Armoslip® and Kemamide® Fatty Amides

MEMPHIS, Tenn.–(BUSINESS WIRE)– PMC Biogenix Inc. announces that effective June 1, 2021 or as contracts permit, prices for Armoslip and Kemamide brand primary and secondary fatty amides and bisamides will increase by $1.00 to $3.00 per kilo for all orders, globally; adjusted for currency fluctuations. This increase is necessary to counterbalance the unprecedented and rapid rate of raw material and logistical cost increases and to continue providing the world class service expected by our global customer base.

Customers with questions should contact their local sales manager.

About PMC

PMC Group is a growth oriented, diversified, global chemicals and plastics company dedicated to innovative solutions to everyday needs in a broad range of end markets including plastics, consumer products, electronics, paints, packaging, personal care, food, automotive and pharmaceuticals. The Company was built on a sustainable model of growth through innovation while promoting social good. PMC operates from a global manufacturing, innovation and marketing platform with facilities in the Americas, Europe and Asia. More information about PMC and its activities around the world can be found at www.pmc-group.com.

Contacts

Allen Miskowiec 901-325-4943

Global Business Director

amiskowiec@pmc-group.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr