22:12 uur 13-05-2021

NameExperts.com kondigt de exclusieve categoriebepalende website Watches.com aan voor acquisitie

Een zeldzame kans om een topdomeinnaam te bemachtigen met verouderde en uitgebreide SEO-ranglijsten en een stabiel organisch rangschikkingsprofiel met geschiedenis!

BALTIMORE–(BUSINESS WIRE)– Name Experts LLC., een boutique domeinnaam- en websitemakelaar, kondigt het exclusieve aanbod van Watches.com aan. Watches.com is een complete kant-en-klare website die een volledige e-commerce winkelervaring biedt met een lucratief B-to-C-model.

Watches.com heeft een belangrijk organisch profiel en genereert aanzienlijk verkeer en inkomsten met een geschiedenis van stabiel organisch verkeer. Watches.com staat momenteel op positie # 1 voor de term ‘Horloges’ op Google.

Volgens domeinexpert Joe Uddeme: “Watches.com biedt een kans om te profiteren van de beschikbare schaal met zo’n wereldwijd gepositioneerde categoriebepalende URL. Dit is het toppunt van onroerend goed dat aan het strand ligt.”

De unieke gelegenheid bestaat om het eigendom op te schalen met extra lijnen reguliere horlogemerken en optimaal gebruik te maken van aanvullende branchebrede relaties.

Watches.com is de enige bron voor ongebruikelijke moderne horloges van over de hele wereld.

Verkoopvoorwaarden:

Website-acquisitie omvat alle inhoud, intellectueel eigendom, sociale media, enz. Alle transacties worden afgesloten met behulp van Escrow.com en vereisen een uitgevoerd contract door alle partijen. Alle aanbiedingen moeten schriftelijk worden ingediend bij deze e-mail.

Voor meer informatie over het aanbod en het biedproces, inclusief minimum biedingsvereisten, klik hier

Over Name Experts LLC.

Name Experts LLC., is een full-service domeinacquisitie en -desinvestering met meer dan $ 86 miljoen aan omzet voor hun klanten. Sinds 2009 bemiddelt Joe Uddeme in domeinen en websites voor zowel kopers als verkopers. Name Experts biedt complete deskundige taxaties, marktvergelijkingen en stealth-acquisitiediensten. We zijn gespecialiseerd in het verwerven van domeinen van eindgebruikers en werken onvermoeibaar om uitzonderlijke resultaten te leveren zonder valse beloften. Neem voor een gratis analyse en een eerlijke beoordeling van uw Premium-domein(en) vandaag nog contact op met Name Experts LLC. om meer te ontdekken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Joe Uddeme, domeinnaamexpert

Name Experts LLC.

Tel.: 410-977-0693

joe@nameexperts.com
https://nameexperts.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr