10:27 uur 13-05-2021

Kioxia kondigt uitbreiding aan van Yokohama Technology Campus en nieuw onderzoekscentrum om onderzoek en technologische ontwikkeling te versterken en open innovatie te promoten

TOKIO– (BUSINESS WIRE) – Kioxia Corporation, de wereldleider in geheugenoplossingen, kondigde vandaag een investering van 20 miljard yen aan om haar Technology Development Building op haar Yokohama Technology Campus uit te breiden en haar nieuwe Shin-Koyasu Advanced Research Center op te richten. De nieuwe faciliteiten zullen naar verwachting in 2023 operationeel zijn en zullen de onderzoeks- en technologieontwikkeling van Kioxia versterken door de R & D-locaties in de prefectuur Kanagawa samen te brengen om de efficiëntie te verbeteren en door samenwerking een gunstiger werkomgeving voor innovatie te creëren.

Op de Yokohama Technology Campus zal het uitgebreide Technology Development Building bijna de oppervlakte van de huidige faciliteit verdubbelen, waardoor Kioxia zijn productevaluatiemogelijkheden kan uitbreiden, wat op zijn beurt de productkwaliteit zal verhogen. De uitgebreide faciliteit zal ook ruimte bieden aan een groter personeelsbestand om de productontwikkeling in de toekomst te versterken. Het nieuwe gebouw krijgt ook een milieuvriendelijk ontwerp met zeer efficiënte energiebesparende apparatuur.

Kioxia Announces Expansion of Yokohama Technology Campus and New Research Center to Strengthen Research and Technology Development and Promote Open Innovation

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– Kioxia Corporation, the world leader in memory solutions, today announced a 20 billion yen investment to expand its Technology Development Building at its Yokohama Technology Campus and to establish its new Shin-Koyasu Advanced Research Center. The new facilities are expected to be operational by 2023 and will strengthen Kioxia’s research and technology development by bringing together its R&D sites in Kanagawa Prefecture to improve efficiency and to create a more conducive working environment for innovation through collaboration.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20210512006128/en/

Artist's impression of Yokohama Technology Campus Technology Development Building (Graphic: Business Wire)

Artist’s impression of Yokohama Technology Campus Technology Development Building (Graphic: Business Wire)

At the Yokohama Technology Campus, the expanded Technology Development Building will nearly double the space of the current facility, allowing Kioxia to expand its product evaluation capabilities that will, in turn, increase its product quality. The expanded facility will also provide space for an increased workforce to strengthen product development in the future. The new building will also feature an environmentally friendly design with highly efficient energy-saving equipment.

The Shin-Koyasu Advanced Research Center will feature a clean room which will be used for a wide range of research, with a particular focus on materials and new processes.

By investing in these facilities, Kioxia aims to strengthen its flash memory and SSD technology development capabilities to meet increasing demand around the world and to create innovative memory technologies and products that provide new value.

Under its mission of uplifting the world with memory, Kioxia is focused on cultivating the new era of memory. Kioxia remains committed to enhancing its position in the memory and SSD industry through capital investment and research and development that reflect market trends.

Yokohama Technology Campus Technology Development Building (tentative name)

Location: Kasama 2-chome, Sakae-ku, Yokohama-shi, Kanagawa Prefecture

Building scale: 6 stories

Total floor area: Approx. 40,000m2

Scheduled start of construction: Autumn 2021

Scheduled completion: Summer 2023

Shin-Koyasu Advanced Research Center (tentative name)

Location: Moriya-cho 3-chome, Kanagawa-ku, Yokohama-shi, Kanagawa Prefecture

Building scale: 4 stories

Total floor area: Approx. 13,000m2

Operation schedule: Summer 2023

About Kioxia

Kioxia is a world leader in memory solutions, dedicated to the development, production and sale of flash memory and solid-state drives (SSDs). In April 2017, its predecessor Toshiba Memory was spun off from Toshiba Corporation, the company that invented NAND flash memory in 1987. Kioxia is committed to uplifting the world with memory by offering products, services and systems that create choice for customers and memory-based value for society. Kioxia’s innovative 3D flash memory technology, BiCS FLASH™, is shaping the future of storage in high-density applications, including advanced smartphones, PCs, SSDs, automotive and data centers.

Contacts

Kota Yamaji

Public Relations

Kioxia Holdings Corporation

81-3-6478-2319

kioxia-hd-pr@kioxia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr