13:58 uur 13-05-2021

De klantgerichtheid van Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services leidt tot vermelding in de Top Fulfillment Provider 2021 in Nederland door Emerce

Ingram Micro wordt voor het tweede opeenvolgende jaar erkend op de Emerce100-lijst met de beste bedrijven in e-business

WAALWIJK, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services, een toonaangevende leverancier van wereldwijde supply chain-oplossingen, e-commerce logistiek en IT-asset disposition-services, heeft aangekondigd dat het opnieuw is erkend als een topleverancier van fulfilment warehousing door Emerce, een in Nederland gevestigd mediaplatform voor besluitvormers op het gebied van e-business. Dit is het tweede opeenvolgende jaar dat Ingram Micro is opgenomen in de Emerce100, een lijst met de beste bedrijven in e-business.

De Emerce100-lijst 2021 is bepaald op basis van de resultaten van enquêtes en een analyse van 998 bedrijven uitgevoerd door de Nederlandse marktonderzoeker Motivaction International. Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services is een van de tien externe logistieke dienstverleners die worden erkend in de categorie fulfilment warehousing.

“We zijn er trots op dat we opnieuw worden vermeld als een van de beste leveranciers van fulfilment warehousing in Nederland”, zei Jack Heijkans, vice president commerce, Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services. “We worden vertrouwd door een aantal van de grootste hedendaagse merken en opkomende bedrijven, niet alleen in Europa, maar wereldwijd,- wat een bewijs is van onze klantgerichtheid en de uitmuntendheid van onze activiteiten en teams. E-commerce wordt wereldwijd steeds belangrijker, maar het vereist een sterke logistiek en planning om succesvol te zijn, en dat maken we mogelijk voor onze klanten. We faciliteren klantgroei door operaties van wereldklasse, ondersteund door voortdurende investeringen in innovatieve technologie, samenwerkingsrelaties en zorgen ervoor dat onze diensten de volledige levenscyclus van producten aanpakken, van ontvangst, tot retourzending, tot verwijdering en alles daartussenin. We zijn er trots op dat ons succes wordt erkend door Emerce.”

Het wereldwijd magazijnnetwerk van Ingram Micro omvat drie vestigingen in Nederland en nog veel meer in de rest van Europa, het VK, Azië-Pacific, Noord-Amerika en Latijns-Amerika. Bekijk hier de volledige Emerce100-lijst.

Over Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services

Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services biedt leveringsketenoplossingen die vraag en aanbod verbinden. Van cross-borderfulfillment naar dropshipping en retourenmanagement, IT asset disposition, re-marketing, distributie en meer, onze oplossingen sturen groei in de handel en technologiemarkten.

We zijn er trots op dat we klanten van dienst zijn die variëren van snelgroeiende merken tot ondernemingen uit de Global 2000 en zetten ons ervoor in om hun succes te faciliteren via ons wereldwijde warehousingnetwerk, technologie van wereldklasse, strategische partnerships en tientallen jaren expertise in de logistiek, mobiele apparaten en ITAD-bedrijven.

Lees meer op www.ingrammicroservices.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lauren Jow

Wereldwijd brandmanager

Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services

lauren.jow@ingrammicro.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr