20:25 uur 11-05-2021

Evävaara Design gaat uitdagingen aan voor werken op afstand met een nieuw soort thuiskantoor

LAHTI, Finland–(BUSINESS WIRE)– Werken op afstand heeft een aantal uitdagingen opgeworpen die zijn opgepakt door de Finse baanbrekende ontwerper van functioneel meubilair, Evävaara Design. Evävaara lanceert twee volledig nieuwe werkstationontwerpen die in elk huis passen: de grotere, mobiele sshhh 3 en de kleinere sshhh 7. De werkstations ondersteunen het welzijn van de medewerkers met een goed ergonomisch en akoestisch ontwerp.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210511006083/nl/

Evävaara's functional work stations are designed to fit any home with their harmonic, modern look (Photo: Business Wire)

Evävaara’s functional work stations are designed to fit any home with their harmonic, modern look (Photo: Business Wire)

Antti Evävaara, oprichter en hoofdontwerper van Evävaara Design, heeft bijna twintig jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van functionele meubels, met gedegen expertise in goede akoestiek en gebruikerscomfort, die de basis vormen voor hun werkplekontwerp.

“In de wereld van vandaag worden we constant omringd door zaken die irritatie opwekken en lawaai, waardoor het moeilijk kan zijn om ergens op te focussen. Onze producten zijn bedoeld om een rustige, persoonlijke ruimte te creëren waarin u zich kunt concentreren,” aldus Evävaara.

De door Evävaara ontworpen meubelvormige werkstations zijn een antwoord op de uitdagingen die de toename van het werken op afstand met zich meebrengt. Volgens expert op het gebied van werken op afstand en virtueel leiderschap, Ulla Vikman van Timanttia Consulting, ervaren degenen die veel op afstand werken vaak onderbrekingen en is de vage grens tussen werk en vrije tijd soms erg lastig.

“Iemand die veel op afstand werkt, kan worden afgeleid als de benodigde hulpmiddelen, zoals displays en papierwerk, overal in huis constant aanwezig zijn. Door zich constant in je gedachten op te dringen, hebben deze dingen de neiging het stressniveau te verhogen en wordt het moeilijker om te focussen,” stelt Vikman.

Het ontwerp van de Evävaara-werkplekken is gericht op een aantal details die de concentratie en ergonomie ondersteunen. Het hout en vilt van de werkplek dempt zowel extern als intern geluid en verbetert de akoestiek van de hele ruimte. Standaarduitrusting voor de werkplek omvat

  • Stopcontacten en snoeren
  • USB-poort
  • Led-verlichting
  • Opbergvakken voor papierwerk en andere materialen

De grotere sshhh3 kan worden gekocht met een extra, verstelbare stoel. Na het werk worden de deuren van het werkstation gewoon gesloten en wordt het werkstation een mobiele kast. Door een neutraal kleurenschema past de unit naadloos in elke huiselijke omgeving.

Om de efficiëntie van uw werkdag te verbeteren, zijn Evävaara Design-werkstations eenvoudig in te zetten. Het werkstation wordt gemonteerd en gebruiksklaar geleverd. Evävaara Design-werkstations zijn rechtstreeks bij de ontwerper verkrijgbaar.

Tegenwoordig worden de producten van Evävaara Design overal in Europa gebruikt waar een rustige ruimte vereist is, bijvoorbeeld in kantoortuinen en bibliotheken. Er is ook enige internationale belangstelling sinds Vincent Gregoire, creatief directeur van Nelly Rodi en een beroemdheid in de branche, Evävaara-producten opnam in een video met nieuwe trends op de Maison & Objet-beurs in februari.

Meer informatie: https://www.evavaaradesign.com/etatyopisteet/

Evävaara Design is een Finse pionier op het gebied van functioneel meubeldesign in Europa – en creëert rustige hoekjes voor elke omgeving.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Studio Antti E Oy / Evävaara Design

Lemminkäisenkatu 1

15210 Lahti

carolina@evavaaradesign.com
Tel. +358 50 549 1141

Check out our twitter: @NewsNovumpr