23:20 uur 10-05-2021

CKE Restaurants opent 1.000e internationaal restaurant

De opening van het nieuwe restaurant markeert een belangrijke mijlpaal in de 40-jarige internationale geschiedenis van CKE

FRANKLIN, Tenn.–(BUSINESS WIRE)– CKE Restaurants Holdings, Inc., het moederbedrijf van Carl’s Jr. en Hardee’s, hebben de opening aangekondigd van hun 1.000e internationale restaurant in Madrid, Spanje, terwijl ze gedurfde, heerlijke hamburgers en smaken naar alle uithoeken van de wereld blijven brengen. De opening markeert een belangrijke mijlpaal voor het merk, terwijl het zijn internationale voetafdruk blijft uitbreiden in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, het Midden-Oosten, Australië en meer.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210510005970/nl/

CKE Restaurants Opens 1,000th International Restaurant (Photo: Business Wire)

CKE Restaurants Opens 1,000th International Restaurant (Photo: Business Wire)

De opening van het nieuwe Carl’s Jr. restaurant in Madrid markeert het 23e restaurant in Spanje. CKE blijft zich uitbreiden op de Europese markt en levert nieuwe, innovatieve klantervaringen en een menu vol smaken die niet te negeren zijn.

“De opening van de 1000e internationale locatie is een trots moment waarmee CKE zich vestigt in de top van wereldwijde restaurantketens,” aldus Ned Lyerly, CEO van CKE Restaurants. “Ons momentum breidt zich uit, want we hebben plannen om onze internationale aanwezigheid in de komende vijf jaar te verdubbelen. We zullen de groei versnellen door ons te concentreren op partnerschappen met uitzonderlijke franchise-exploitanten die onze visie delen om de meest innovatieve, smakelijkste voeding in onze branche aan te bieden!”

CKE blijft zijn aanwezigheid uitbreiden over zes continenten en heeft al bijna een decennium lang wereldwijd een positieve vergelijkbare winkelomzet behouden. Eerder dit jaar bereikte het bedrijf andere cruciale internationale mijlpalen, waaronder de opening van zijn 300e restaurant in Mexico; de viering van 40 jaar zakendoen in het Midden-Oosten; de uitbreiding in heel Australië met een vlaggenschiprestaurant dat in Sydney wordt geopend; en later deze zomer zal het bedrijf een restaurant openen op de luchthaven Charles de Gaulle waar snelheid en gemak centraal staan, met een ‘Grab & Go’-station, zelfbestellingskiosken en meer.

“Het 1.000e internationale restaurant is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en we zijn verheugd om gasten over de hele wereld de iconische smaak van Californië te kunnen blijven bieden,” stelde Mike Woida, President van CKE International. “Deze nieuwe Carl’s Jr. locatie in Spanje illustreert de toewijding van CKE om zich aan te passen aan het consumentenlandschap en nieuwe ervaringen te bieden terwijl onze heerlijke smaken behouden blijven.”

Met culinaire innovatie voorop, zullen CKE Restaurants verrukkelijke smaken blijven introduceren die een benadrukking zijn van de Chargrilled Angus Beef Burgers en knapperige Hand-Breaded Chicken Tenders™ van hun merken, en van hun iconische productassortiment dat iedereen kent en liefheeft. Bovendien zal CKE lokale aanpassingen creëren die regiospecifiek zijn, zoals de Morita Burger in Mexico, Poutine in Canada en meer.

Volg Carl’s Jr. en Hardee’s op sociale media voor het laatste productnieuws en promotie-aanbiedingen.

Twitter:
@CarlsJr en @Hardees
Instagram: @CarlsJr en @Hardees
Facebook: www.facebook.com/carlsjr en www.facebook.com/hardees

Over CKE Restaurants Holdings, Inc.

CKE Restaurants Holdings, Inc. (‘CKE’), een niet-beursgenoteerd bedrijf gevestigd in Franklin, Tennessee, runt en exploiteert Carl’s Jr. en Hardee’s, twee geliefde regionale merken, bekend om unieke premium en innovatieve menu-items zoals 100 procent Black Angus Thickburgers®, Made from Scratch™ Biscuits en Hand-Breaded Chicken Tenders™. Met zowel een Amerikaanse als internationale aanwezigheid hebben Carl’s Jr. Restaurants LLC en Hardee’s Restaurants LLC meer dan 3.900 franchise- of bedrijfsrestaurants in 44 staten en 40 andere landen en in Amerikaanse regio’s. Ga voor meer informatie over CKE naar www.ckr.com of naar haar merksites op www.carlsjr.com en www.hardees.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media
LaFORCE

Julia Engelbrecht

jengelbrecht@laforce.nyc
347-882-1570

Check out our twitter: @NewsNovumpr