04:26 uur 07-05-2021

SEASUN BIOMATERIALS Levert ter plaatse snel moleculair diagnostisch systeem voor COVID-19 aan Seoul National University Campus

– ‘4S’ SEASUNBIO SMART SHIELD-SYSTEEM is gelanceerd op de SNU-campus als het eerste mobiele diagnosecentrum voor COVID-19 in Korea

DAEJEON, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– SEASUN BIOMATERIALS (CEO: Park Heekyung), een moleculair diagnostisch bedrijf heeft zijn moleculair diagnostisch systeem ‘4S‘(SEASUNBIO SMART SHIELD SYSTEM) beschikbaar gemaakt op de campus van de Seoul National University (SNU) na de lancering op Incheon International Airport.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210506006325/nl/

Het 4S-systeem van SEASUN BIOMATERIALS, een one-stop moleculair diagnostisch systeem voor COVID-19 op de campus van de Seoul National University. (Foto: Business Wire)

Het 4S-systeem van SEASUN BIOMATERIALS, een one-stop moleculair diagnostisch systeem voor COVID-19 op de campus van de Seoul National University. (Foto: Business Wire)

Het 4S diagnostische systeem voor op locatie is een mobiel moleculair laboratorium uitgerust met onderdrukkamers en zelfaangedreven apparatuur voor moleculaire diagnostiek bedoeld voor snel moleculair onderzoek en preventie van infectieziekten zoals COVID-19. De hele procedure van COVID-19-diagnostiek duurt minder dan 1 uur en bestaat uit het invullen van een korte vragenlijst, het afnemen van monsters, extractie van nucleïnezuren, moleculaire detectie en het verzenden van rapportresultaten naar de mobiele telefoons van klanten.

Sinds januari 2021 wordt AQ-TOP Plus van SEASUN BIOMATERIALS gebruikt voor detectie van COVID-19 in het ‘COVID-19-testcentrum’ op Incheon International Airport (ICN). De testresultaten worden binnen 2 uur gerapporteerd bij ICN. De passagiers en ICN-medewerkers zijn zeer tevreden over de snelle en nauwkeurige procedure van de AQ-TOP Plus.

SEASUN BIOMATERIALS heeft twee (2) diagnoseplatforms van COVID-19-diagnostiek, U-TOP COVID-19 en AQ-TOP COVID-19-serie. De U-TOP COVID-19-serie is bedoeld voor het gedetailleerde onderzoek dat tegelijkertijd S-genmutaties onderscheidt naast het parallelle onderzoek van vier (4) SARS-CoV-2-genen. De AQ-TOP COVID-19-serie is bedoeld voor een snelle zorgpunttest en is geoptimaliseerd voor velddiagnostiek die een hoge nauwkeurigheid vereist binnen een korte testtijd.

Alle COVID-19-gerelateerde producten van SEASUN BIOMATERIALS die in het 4S-systeem worden gebruikt, zijn officieel goedgekeurd door de MFDS, ‘Brand K’-gecertificeerd, hebben een CE-IVD-keurmerk en zijn geautoriseerd onder EUA van de Amerikaanse FDA. De producten zijn sinds de eerste golf van de pandemie wereldwijd geëxporteerd.

Ga voor meer informatie naar www.seasunbio.com en https://youtu.be/QP6Tu9vy8Xk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SEASUN BIOMATERIALS

Sunny, KIM

seasunbio@seasunbio.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr