20:32 uur 04-05-2021

Urgentie voor industriële transformatie staat centraal tijdens de wereldwijde Ignite Talks 2021: 21-23 september

Terwijl de industrie zich haast om de netto-nul-doelstellingen voor 2050 te halen, brengt deze wereldwijde conferentie de discussie over de rol van datagestuurde technologieën en innovaties naar een hoger plan. Het mediaplatform Ignite News wordt samen met Ignite Talks gelanceerd om de berichtgeving in de sector en de dialoog over transformatie te verdiepen.

OSLO, Noorwegen en AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Cognite, een leider in industriële innovatie, organiseert zijn vierde jaarlijkse wereldwijde conferentie Ignite Talks van 21-23 september 2021. Op het virtuele hybride evenement zijn wereldleiders en innovators aanwezig die zich inzetten om de industrie nu te transformeren om de deadline voor CO2-netto-nul van 2050 te halen en een innovatievere, datagestuurde en duurzame toekomst te creëren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210504006170/nl/

Cognite, a leader in industrial innovation, will host its fourth annual global conference, Ignite Talks, on September 21-23, 2021. (Photo: Business Wire)

Cognite, a leader in industrial innovation, will host its fourth annual global conference, Ignite Talks, on September 21-23, 2021. (Photo: Business Wire)

“Tijd is van essentieel belang terwijl de wereld zich inzet om duurzaamheidsdoelstellingen te halen”, zei Dr. John Markus Lervik, medeoprichter en CEO van Cognite. “Inzicht krijgen in emissies, de ecologische voetafdruk en andere duurzaamheidsgerelateerde maatstaven is in de eerste plaats een dataprobleem. Het doel van Ignite Talks is om wereldwijd toonaangevende stemmen samen te brengen die toegewijd zijn aan innovatieve oplossingen door middel van technologie.”

De driedaagse conferentie over industriële digitalisering, met locaties in Azië, Europa, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten, richt zich op de innovatieve technologieën die industrieën zoals olie en gas, energie en nutsbedrijven, en productie aandrijven en de ontwikkeling van hernieuwbare energie mogelijk maken. Deelnemers kunnen gesprekken verwachten over industriële DataOps en vooruitstrevende technologieën zoals robotica, kunstmatige intelligentie en data-analyse, evenals een diepgaande discussie over het stimuleren van winstgevende duurzaamheid.

“Nu de energie-industrie zichzelf opnieuw uitvindt en nieuwe technologieën implementeert, weten we dat data de aanjager zullen zijn voor blijvende, duurzame transformatie”, zei Ahmed Hashmi, Senior Vice President Digital bij bp. “We kijken ernaar uit om dit jaar weer deel te nemen aan Ignite Talks, om ons inzicht en onze toewijding aan duurzame oplossingen te bieden door middel van data en digitalisering.”

Bezoek deze pagina om u aan te melden voor regelmatige updates en nieuws over sprekers en sessie-informatie: ignitenews.com/ignite-talks/. Een volledige agenda voor deze online conferentie komt later deze zomer beschikbaar. Bekijk hier de Ignite Talks-video die de conferentie belicht.

Ignite News

Ignite News wordt vandaag ook gelanceerd als een verlengstuk van het merk Ignite en de conferentie. Het is het enige mediaplatform dat op het snijvlak van industriële transformatie, technologie en duurzaamheid staat. De gratis op abonnementen gebaseerde nieuwsbrief breidt het Ignite Talks-gesprek uit tot buiten de conferentie, brengt belangrijk nieuws en ontwikkelingen met betrekking tot de industrie onder de aandacht en bevat analyses van de grotere rol van: Industrie 4.0, de wereldwijde energietransitie voor de samenleving, de ontwikkeling van het personeelsbestand en de wereldwijde impact op het milieu.

Ignite News zal regelmatig gebruik maken van inzichten die rechtstreeks van leiders uit de industrie en technologie komen, waaronder schrijvers en journalisten die de industrie verslaan, technologie en duurzaamheidsbeats in de Verenigde Staten, Europa, Scandinavië, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië, evenals diepgaande rapportages van partners zoals Axios en Harris Poll.

Over Cognite

Cognite is een mondiaal industrieel software-as-a-service (SaaS)-bedrijf dat de volledige digitale datagestuurde transformatie van de zwaar materieel-industrieën over de hele wereld ondersteunt. Ons kernproduct, Cognite Data Fusion (CDF), is een platform voor industriële databewerkingen en -contextualisering, waarmee onbewerkte data in een echte industriële context worden geplaatst, waardoor snelle toepassing en oplossing op schaal mogelijk is. CDF ondersteunt bedrijven met gecontextualiseerde OT-/IT-/ET-data om oplossingen te ontwikkelen die de veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie verhogen en bijdragen aan de omzetgroei. Bezoek ons op www.cognite.com en volg ons op Twitter @CogniteData of op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cognitedata.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Holford

Wereldwijde PR-lead, Cognite

+1 (512) 744-3420 (US)

+47 482 90 454 (Noorwegen)

michelle.holford@cognite.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr