21:50 uur 30-04-2021

Merrill Lynch B.V. dient financieel jaarverslag in

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Merrill Lynch B.V. laat vandaag zijn effectenhouders weten dat het financieel jaarverslag van het bedrijf voor het jaar eindigend op 31 december 2020, samen met het accountantsverslag, is ingediend bij de Autoriteit Financiële Markten (de “AFM”), de bevoegde autoriteit van Nederland, de lidstaat van herkomst van Merrill Lynch B.V.

Merrill Lynch B.V. stelt op zijn website zijn bij de AFM ingediende jaarlijkse en halfjaarlijkse financiële verslagen gratis beschikbaar zo snel als dit redelijkerwijs mogelijk is nadat Merrill Lynch B.V. deze documenten elektronisch bij de AFM heeft ingediend. Deze documenten zijn te vinden op de website van de Bank of America Corporation op http://investor.bankofamerica.com/financial-information/subsidiary-and-country-disclosures#fbid=C0rA-iMt6oC onder “Subsidiary and Country Disclosures / Subsidiary Information”.

De AFM heeft een website met verslagen en andere informatie die emittenten samen met hun verslagen moeten indienen. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen op de pagina van de AFM op https://www.afm.nl/en/professionals/registers/meldingenregisters.

Een exemplaar van de hierboven genoemde informatie wordt ook gratis ter beschikking gesteld en kan verkregen worden door te bellen naar 020-5925606 of op schriftelijk verzoek:

Merrill Lynch B.V.

Amstelplein 1, Rembrandttoren, 27e verdieping

1096 HA Amsterdam

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Armstrong Okobia, Merrill Lynch B.V., +31-20-5925-606

Check out our twitter: @NewsNovumpr