08:14 uur 26-04-2021

ANAORI kakugama: het nieuwe kookgereedschap dat de culinaire wereld opschudt

PARIJS– (BUSINESS WIRE) – Het Japanse merk ANAORI, een leider in de productie van koolstofgrafietproducten, heeft een baanbrekend kookgereedschap ontwikkeld dat nieuwe technologieën en natuurlijke materialen combineert in een uniek ontwerp. In de komende weken zullen gerenommeerde chef-koks van over de hele wereld hun expertise inzetten om het potentieel van ANAORI kakugama te demonstreren.

Bekijk hier de ANAORI kakugama-video

ANAORI kakugama: het culinaire instrument dat traditie en innovatie combineert

De filosofie van ANAORI is ontstaan uit respect voor de Japanse cultuur, geworteld in een traditie van leven in harmonie met de natuur. Natuurlijkheid betekent volgens ANAORI de principes van de natuur begrijpen zonder haar te confronteren, haar krachten vermenigvuldigen door middel van minimale tussenkomst, om haar zo goed mogelijk te gebruiken. Het Japanse bedrijf onthult twee ANAORI kakugama-modellen in twee verschillende maten, om te koken met het ritme van de seizoenen en om een nieuwe vorm van minimalisme te definiëren: de unie van functionaliteit, elegantie en perfectie. Op het kruispunt van traditie en innovatie is een baanbrekend product voor zowel chefs als fijnproevers. ANAORI kanaliseert zijn technologische expertise om een gloednieuw kookgereedschap te maken uit een massief blok koolstofgrafiet, waarmee tijdloos minimalisme opnieuw wordt gedefinieerd in een zorgvuldig vervaardigd product.

ANAORI kakugama: The New Cooking Tool Shaking Up the Culinary World

PARIS–(BUSINESS WIRE)– Japanese brand ANAORI, a leader in manufacturing carbon graphite products, has developed a groundbreaking cooking tool that combines new technologies and natural materials in a unique design. In the coming weeks, renowned chefs from around the world will apply their expertise to showcase the potential of ANAORI kakugama.

ANAORI kakugama

ANAORI kakugama

Watch the ANAORI kakugama video here

ANAORI kakugama: The Culinary Tool Combining Tradition and Innovation

The philosophy of ANAORI was born out of respect for Japanese culture, rooted in a tradition of living in harmony with nature. Naturality according to ANAORI means understanding the principles of nature without confronting it, multiplying its powers by means of minimal intervention, in order to best utilise it. The Japanese company unveils two ANAORI kakugama models in two different sizes, to cook with the rhythm of the seasons and define a new form of minimalism: the union of functionality, elegance and perfection. At the crossroads of tradition and innovation is a groundbreaking product for chefs and foodies alike. ANAORI channels its technological expertise to carve a brand-new cooking tool from a solid block of carbon graphite, redefining timeless minimalism in a meticulously crafted product.

ANAORI kakugama is sculpted into a minimalistic cube and accented with chamfered edges inspired by Japanese tea ceremony architecture.

ANAORI kakugama brings us back to basics, where cooking is most effective in its simplest form. With minimal intervention, nature works to enhance the essence of each ingredient, embodying the principle that cooking is in our second nature. Multifunctional yet simple, this product guides us back to the essentials of living with nature.

To discover the full cast of chefs who will join the Naturality Tour by ANAORI, click here.

To download the images, click here.

www.anaori.com
FacebookInstagram

Contacts

Laurene Breas

laurenebreas@14septembre.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr