14:10 uur 20-04-2021

Woolworths Group kiest One Door om de winkelervaring van het team te verbeteren

De grootste retailer van Australië zal Merchandising CloudTM gebruiken om het werk in winkels te vereenvoudigen

BOSTON– (BUSINESS WIRE) – One Door, Inc., de toonaangevende leverancier van cloud gebaseerde software voor visuele merchandising, heeft vandaag een nieuwe meerjarige overeenkomst aangekondigd met de Woolworths Group. Woolworths zal het Merchandising Cloud-platform van One Door implementeren in al zijn supermarkten om het werk van zijn in-store merchandisingteams te vereenvoudigen en te stroomlijnen.

“We zijn verheugd om samen te werken met Woolworths om een positieve impact te hebben op het leven van hun klanten en team”, aldus Tom Erskine, CEO van One Door.

“Woolworths is een bewezen innovator in de detailhandel en we zijn allebei van mening dat we pas net beginnen samen te begrijpen hoe deze technologieën uiteindelijk de werkervaring voor winkelteams en de algehele klantervaring kunnen verbeteren.”

Woolworths Group Selects One Door to Improve the Store Team Experience

Australia’s largest retailer will use Merchandising CloudTM to simplify work in stores

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– One Door, Inc., the leading provider of cloud-based visual merchandising software, today announced a new multi-year agreement with the Woolworths Group. Woolworths will implement One Door’s Merchandising Cloud platform across its supermarkets to simplify and streamline work for its in-store merchandising teams.

“We are thrilled to partner with Woolworths to have a positive impact on the lives of their customers and team,” said Tom Erskine, CEO of One Door.

“Woolworths is a proven retail innovator and we both believe we are only just beginning to jointly understand how these technologies can ultimately improve the work experience for store teams and improve the overall customer experience.”

“We’re pleased to partner with One Door to roll out Merchandising Cloud for the benefit of our teams and customers,” said Doug Frank, Woolworths General Manager Group Data & Analytics.

“One Door allows us to simplify a critical and time intensive task – making life easier for in-store merchandisers and helping ensure our products are presented to customers the right way.

“As we continue to tailor and localise our range in different stores, it’s important we draw on the best technology to make it simpler for our stores to execute for our customers.

Merchandising Cloud is built for store teams first, transforming the way retailers plan, execute, and analyze their in-store merchandising. Merchandising Cloud is the only platform that converts existing, legacy planograms and floorplans into a mobile-first, interactive experience that guides store teams through tasks step-by-step, and shows them not just what to do, but how to do it.

Once work is complete, Merchandising Cloud uses AI-based Computer Vision and analytics to streamline real-time audits and provide insight into merchandising compliance and performance in every store. The result is more efficiency in stores, and a higher quality store experience.

About One Door

One Door, Inc. is the leading provider of cloud-based visual merchandising software. With One Door, space planners, visual merchandisers and store operations teams work across silos to plan, execute and analyze store merchandising plans in a unified, cloud-based platform. The result is higher sales, more store team efficiency, and better customer experiences. Learn more at https://onedoor.com/execution-compliance/

About Woolworths Group

Woolworths Group is a fresh food, drinks and everyday needs retailer united by a shared purpose of creating better experiences together for a better tomorrow. With more than 3,000 stores across its Woolworths Supermarkets, Countdown Supermarkets (New Zealand), BIG W, Dan Murphy’s and BWS brands, Woolworths Group is Australia and New Zealand’s largest retailer. A top 20 company on the Australian Securities Exchange (ASX), Woolworths Group employs more than 215,000 team members and serves more than 29 million customers every week. In FY20, Woolworths Group reported sales of $63.6bn (AUD), including $3.5bn in online sales.

Contacts

Media Contact | One Door
Ken Kuperstein

One Door

(800) 532-2468

info@onedoor.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr