00:36 uur 20-04-2021

GRS breidt US Complex Claims Solutions-team uit met toevoeging van International Executive General Adjuster

MIAMI–(BUSINESS WIRE)– Global Risk Solutions, Inc., een toonaangevende leverancier van een breed scala aan oplossingen voor het beoordelen van claims en milieurisicobeheer. Het heeft zijn capaciteiten voor oplossingen op het gebied van complexe claims uitgebreid met de toevoeging van Andrew Whitfield als International Executive General Adjuster.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210419005935/nl/

Andrew Whitfield (Photo: Business Wire)

Andrew Whitfield (Photo: Business Wire)

Whitfield heeft meer dan 30 jaar ervaring met verzekeringen in de bouw-, energie-, stroom- en nucleaire en vastgoedsector in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Latijns-Amerika en Zuid-Azië. Voordat hij bij GRS kwam, was hij Senior Executive General Adjuster bij een wereldwijde claimfirma en daarvoor bekleedde hij senior leidinggevende functies bij internationale claimorganisaties.

“We zijn trots Andrew te verwelkomen in ons groeiende team bij GRS”, zegt William Kramer, CEO van GRS Complex Claims Solutions USA. “Zijn uitstekende carrière-ervaring in het omgaan met aanzienlijke verliezen, van systeembrede stroom- en distributiestoringen in New Jersey, New York en Connecticut tijdens Superstorm Sandy, tot offshore-turbine-storingen, tot schade door orkanen en aardbevingen, vergroot onze capaciteiten bij complexe verliezen.”

Arthur ‘Kip’ Radigan, Groeps-CEO van GRS, voegde toe: “Andrew is een geweldige aanvulling op het GRS-team van ervaren professionele schade-experts met gespecialiseerde expertise. Hij zal ons in staat stellen om nog meer responsieve service en oplossingen te leveren aan GRS-klanten over de hele wereld.”

Whitfield voegde toe: “Ik ben verheugd om bij GRS aan de slag te gaan, aangezien het zijn snelle wereldwijde groei voortzet om te voldoen aan de behoeften van verzekeraars en zakelijke klanten. De expertise en professionaliteit van het GRS-team zijn ongeëvenaard en ik kijk ernaar uit om GRS en zijn klanten te helpen met grote en complexe verliezen.”

Whitfield heeft een honoursgraad engineering behaald aan de Universiteit van Leeds. Hij is een Chartered Engineer, lid van de Institution of Structural Engineers, een gecertificeerde Europese ingenieur en een erkend schade-expert in 26 staten.

Hij is werkzaam in New York en is te bereiken op Andrew@wkramerassociates.com​.

Over Global Risk Solutions

Global Risk Solutions stelt klanten uit het bedrijfsleven en de verzekeringssector in staat om snel en effectief te reageren op claims met betrekking tot vastgoed en ongevallen, natuurrampen, cyber- en milieugebeurtenissen door mensen, processen en technologie te leveren om risico’s te beheersen en kosten te beperken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Miami, met een wereldwijd bereik en kantoren in Londen en de Verenigde Staten. Wij bieden een breed scala aan diensten voor het beoordelen van claims en milieurisicobeheer. Ga voor meer informatie naar www.globalrisksolutions.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kip Radigan

Groeps-CEO

Global Risk Solutions, Inc.

941.907.4773

kradigan@globalrisksolutions.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr