12:48 uur 19-04-2021

Voormalig Flex Executive Paul Humphries treedt toe tot de raad van bestuur van Westfall Technik

LAS VEGAS (VS)–(BUSINESS WIRE)– Westfall Technik Inc. heeft brancheveteraan Paul Humphries toegevoegd aan zijn raad van bestuur. Humphries werkte samen met Westfall CEO Brian Jones en COO Mark Gomulka toen hij bij het NASDAQ-beursgenoteerde Flex Ltd. (voorheen Flextronics) werkte en hij heeft drie decennia ervaring met het leiden van uitbestede productiebedrijven.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210419005432/nl/

Paul Humphries, a former long-time, senior Flex executive, brings a wealth of experience to Westfall's board. He has spent years in the medical industry building global, high-reliability businesses. (Photo: Business Wire)

Paul Humphries, a former long-time, senior Flex executive, brings a wealth of experience to Westfall’s board. He has spent years in the medical industry building global, high-reliability businesses. (Photo: Business Wire)

Tot zijn pensionering in november 2020 werkte Humphries twintig jaar bij Flex, de in Singapore gevestigde multinationale contractfabrikant voor elektronica met 160.000 werknemers. In zijn meest recente functie bij Flex was Humphries president van de afdeling High Reliability Solutions (HRS), die $ 11 miljard aan jaaromzet genereerde en de medische, automobiel- en industriële sectoren bediende (waaronder industriële apparatuur, lucht- en ruimtevaart en defensie, energie en vermogen).

Humphries verklaarde: “Ik ken het Westfall-team en hun capaciteiten. Het zijn dynamische leidinggevenden en ze zijn toegewijd om te investeren in hun teams, klanten en technologieën. Geweldige voorbeelden zijn onder meer hun nieuwe cleanrooms in Californië, Wisconsin en Chicago, evenals hun vele gepatenteerde technologieën.”

“We zijn zeer verheugd om Paul in onze raad te hebben”, zei Gomulka. “Hij is een van de toonaangevende denkers in de branche en een gewaardeerde persoonlijke mentor. We kijken uit naar zijn inzichten in onze ambitieuze investeringsstrategie.”

Jones voegde toe: “Paul is een zeer getalenteerde leidinggevende met een schat aan ervaring in de medische industrie en bouwt mondiale, zeer betrouwbare bedrijven op. We kijken uit naar de hulp van Paul bij het ontwikkelen van strategieën en plannen voor groei en succes.” (Lees voor meer informatie over de groeistrategie van Westfall Technik http://bit.ly/Westfallfeature_PENG).

Voordat hij leiding gaf aan Flex HRS, werkte Humphries als Executive Vice President Human Resources bij Flex, met een sterke focus op het stimuleren van diversiteit, naleving van de milieuwetgeving en het verbeteren van managementsystemen. Hij kwam in april 2000 bij Flex, via de overname van Chatham Technologies Inc., waar hij senior VP van wereldwijde operaties was. Voordat hij bij Chatham kwam, bekleedde Humphries verschillende senior managementfuncties bij AlliedSignal, Honeywell en Borg-Warner Corp. Hij heeft ook vele jaren in de raden van bestuur van zowel de non-profit Silicon Valley Education Foundation (ter bevordering van STEM-onderwijs) als van Superior Industries International Inc. Hij heeft een bachelordiploma (Hons) in toegepaste sociale studies van de Coventry University in het VK en een postdoctorale certificering in human resource management van het West Glamorgan Institute of Higher Education, eveneens in Engeland.

Over Westfall Technik Inc.

Westfall Technik biedt zeer productieve oplossingen voor de productie van kunststof aan de medische industrie, de consumentenverpakkingsindustrie en de consumptiegoederenindustrie. De concurrentievoordelen van Westfall Technik in zijn 18 vestigingen omvatten moderne geautomatiseerde systemen, correlatieve vormprocessen en effectieve Industrie 4.0-concepten. Merkeigenaren kunnen hoogwaardige producten verwachten tegen een uitstekende prijs, een snelle respons voor een kortere marktintroductietijd, 100% inspectie en traceerbaarheid van pellet tot pallet, naleving van de toeleveringsketenbeveiliging en betrouwbaarheid van een betrouwbaar team. Ga voor meer informatie naar www.westfalltechnik.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Merritt Williams

Chief Sales en Marketing Officer

merritt.williams@westfall-technik.com
Tel: (502) 386-1399

Check out our twitter: @NewsNovumpr