18:27 uur 15-04-2021

REPLY: de Creative Challenge 2021, georganiseerd door Reply, gaat van start met zoektocht naar het creatieve talent van morgen

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply kondigt aan dat de inschrijving geopend is voor de Creative Challenge 2021, een wedstrijd in teamverband in het kader van het Reply Challenges programma, dat studenten en jonge creatievelingen uit de hele wereld bijeenbrengt. De challenge bestaat uit het ontwikkelen van een creatief concept, bedacht door enkele van de meest bedreven artdirectors en marketing- en communicatieprofessionals van Europa.

Bij de editie van vorig jaar hebben meer dan 6.200 deelnemers tussen de 18 en 29 jaar uit meer dan 70 landen aan de oproep gehoor gegeven. Opgesplitst in meer dan 1.000 teams dienden zij meer dan 500 projecten in.

De challenge, die van vrijdag 21 tot en met zondag 23 mei online plaatsvindt, is extra aantrekkelijk door de deelname van wereldberoemde partners zoals AC Milan, Ducati, Easyjet, Miele, Mondelez International, Pamela Reif, Sky, Telekom en Tuc, die de verschillende wedstrijdcategorieën zullen sponsoren.

De creatieve teams krijgen 48 uur de tijd om hun creatieve voorstel te ontwikkelen en in te dienen, in een van de volgende categorieën: ‘Fan-base activatie’, ‘Merkactivatie’, ‘Employer branding’, ‘Werknemersbetrokkenheid’, ‘Digitale klantenervaring’, ‘Digitale gamification’, ‘Innovatie-ontwerp’, ‘Merkervaring’ en ‘Sociale media’.

Bij de bepaling van het winnende team in elke wedstrijdcategorie wordt niet alleen gekeken naar criteria als creativiteit, maar ook innovatie, originaliteit en naleving van de opdracht van de partners spelen mee. De projecten worden geëvalueerd door een panel van deskundigen, afkomstig van de ontwerpbureaus van de Reply Group en van de creatieve partners van de wedstrijd.

Elk team dat in zijn categorie de eerste plaats behaalt krijgt de kans om zijn project te presenteren in de online eindfase op 1 juli; tijdens deze fase kiest het panel het winnende project voor de hele wedstrijd.

Voor meer informatie over de Creative Challenge 2021 en om u in te schrijven kunt u terecht op challenges.reply.com.

Reply

Reply [MTA, STER: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply bestaat uit een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven die belangrijke Europese industriële groepen in de sectoren telecom en media, industrie en diensten, banken, verzekeraars en overheid ondersteunen bij het definiëren en ontwikkelen van bedrijfsmodellen die geschikt zijn voor de nieuwe paradigma’s AI, big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De diensten van Reply omvatten: advies, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com

Aaron Miani

a.miani@reply.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr