02:17 uur 15-04-2021

Coded Agency viert aanhoudende groei met rebranding, interne promoties en gewonnen klanten

Nieuwe website, branding en naam omvatten de groeiende marketingcommunicatiediensten

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Wereldwijd modern communicatiebedrijf Coded Agency kondigt vandaag een langverwachte, strategische herziening van zijn branding en website aan na gestage groei en innovatie in nieuwe markten en industrieën.

Coded Agency, voorheen bekend als codedpr, werd in 2015 opgericht en groeide al snel uit tot een toonaangevend bureau voor een reeks lifestyle-, mode-, beauty-, fitness- en wellnessmerken. In 2020 genereerde het bureau een netto-inkomstenstijging van 35%, ondanks een ongekende wereldwijde pandemie. Het opwaartse traject zet zich voort in 2021 met niet alleen een omzetstijging van 65% in het 1e kwartaal en een toename van 50% van klanten tussen het 1e en 2e kwartaal, maar ook een gedurfde, frisse nieuwe look, instrumentele personeelspromoties en uitbreiding naar Europa met de verhuizing van de oprichter van het bureau naar Frankrijk.

Het door een minderheid beheerde, door vrouwen opgerichte bedrijf vernieuwt zijn naamgenoot als Coded Agency in combinatie met een nieuwe website en branding ontworpen door Designsake Studio, een in San Francisco gevestigd, bekroond en door vrouwen opgericht ontwerpbureau. “Coded Agency krijgt wat nodig is om moderne merken te bouwen en te ondersteunen en we zijn trots op onze samenwerking met dit door vrouwen beheerde en geëxploiteerde bureau”, zei Danielle McWaters, oprichter en CCO van Designsake Studio.

Door de uitbreiding naar een modernere benadering van communicatie die verder gaat dan traditionele public relations en standaard influencer-programmering, onderstrepen de nieuwe branding en positionering de capaciteit van het bureau om te voldoen aan de veranderende behoeften van zijn klanten in een snel veranderende wereld. De nieuwe website belicht het brede scala aan diensten van het bureau, waaronder PR, influencer- en celebrity-marketing, evenementactiveringen, partnerschappen en aanbevelingen.

“Ons doel voor het herontwerp was om een nieuwe merkidentiteit te creëren die de digitale ervaring van de bezoeker verbeterde en de resultaten liet zien die ze leveren voor hun klanten”, legt McWaters uit. “Een fris kleurenpalet, opvallende typografie en monochromatische fotografie laten de op maat gemaakte, scherpe en doelgerichte benadering van de communicatiestrategie zien”, vervolgt McWaters.

Coded Agency is er trots op om te werken met doelgerichte merken die diversiteit, duurzaamheid, inclusiviteit en empowerment van vrouwen omarmen, met als doel hun verhalen te versterken. Recentelijk is Coded Agency een partnerschap aangegaan met MVMT, eersteklas horloges en accessoires; Scentbird, luxe geurabonnementsservice; en niLuu, duurzaam gemaakte, door PETA goedgekeurde loungewear en slaapaccessoires van veganistisch zijde, naast andere klantoverwinningen. Bovendien is het bureau vereerd om doorlopende partnerschappen met loyale klanten voort te zetten: Alleyoop, beauty- en lifestyle-merk; Vitality Institute, een gerenommeerd schoonheids- en wellnessmerk dat bekend staat om zijn chemische peeling en huidverzorgingsproducten van medische kwaliteit; en Caleres van de merken Allen Edmonds, Naturalizer en Blowfish Malibu.

“Om aan de lopende groeiplannen van het bureau te voldoen, hebben we intern belangrijke functies uitgebreid en zijn we een wereldwijde aanwezigheid aan het opbouwen met fulltime teamleden in Los Angeles, New York en Frankrijk”, zei Jennifer Wentzo, oprichter en CEO van Coded Agency. “Synergetische afstemming met bedrijven zoals ons bestaande klantenbestand en partners zoals Designsake Studio zit in ons DNA. We zijn trots op ons herontwerp en hopen dat het onze vooruitstrevende benadering van moderne communicatie weerspiegelt.”

Recente promoties zijn onder meer Jules Barker, benoemd tot Vice President van Senior Director, en Jamie Hecht, benoemd tot New York PR Manager van Senior Account Executive. In hun nieuwe rollen zullen ze de activiteiten van het bureau leiden, de teamontwikkeling blijven bevorderen, toezicht houden op het diverse klantenbestand van het bureau en respectievelijk de bedrijfsontwikkeling en de vertegenwoordiging aan de oostkust leiden.

Over Coded Agency

Coded Agency is in 2015 opgericht en is een modern, full-service marketingcommunicatiebureau op het snijvlak van strategie, instinct en drukte. Van dynamische startups tot oudere merken onder beursgenoteerde moedermaatschappijen in een breed scala van industrieën, het bureau-team levert impactvolle, zinvolle campagnes die zijn merken helpen groeien. Sinds 2016 overtreft het team consequent de jaaromzet van zeven cijfers, droomt het van wat er aan de horizon staat, terwijl het de basislijn niet uit het oog verliest en doordrenkt hun werk met de passie en toewijding die eigen zijn aan de ondernemersgeest. Ga voor informatie naar www.codedagency.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jennifer Wentzo, oprichter en CEO

info@codedagency.com
+1 424 333 2993

Check out our twitter: @NewsNovumpr