16:03 uur 31-03-2021

UserTesting lanceert nieuw aanvraagproces voor zijn subsidie voor donaties aan liefdadigheidsinstellingen

Het programma voor sociale impact van UserTesting erkent organisaties die werken aan het creëren van positieve verandering binnen hun gemeenschappen

SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- UserTesting, een toonaangevende leverancier van on-demand menselijke inzichten, kondigde vandaag de lancering aan van een nieuwe aanvraagprocedure voor haar Charitable Giving Program, dat in het leven is geroepen om geldelijke donaties te verstrekken aan non-profit en liefdadigheidsorganisaties met initiatieven die positieve en innovatieve veranderingen in hun gemeenschappen teweegbrengen.

Het Charitable Giving Program, gelanceerd in de zomer van 2020, is een programma dat elk kwartaal een subsidie ​​verstrekt aan een non-profitorganisatie of liefdadigheidsorganisatie wereldwijd om hun missie te bevorderen. De eerste twee subsidieontvangers van het programma waren mRelief, een non-profitorganisatie die zich inzet om de toegang tot SNAP-voordelen (voedselbonnen) te vergroten, en CaringBridge, een wereldwijd sociaal netwerk zonder winstoogmerk dat familie en vrienden helpt te communiceren met en dierbaren te ondersteunen tijdens een gezondheidsreis. Dergelijke bedrijven gebruiken het geld om verder te bouwen aan hun missies om gemeenschappen in nood te ondersteunen.

UserTesting Launches New Application Process for Its Charitable Giving Program Grant

UserTesting’s social impact program recognizes organizations working to create positive change within their communities

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– UserTesting, a leading provider of on-demand human insights, today announced the launch of a new application process for its Charitable Giving Program, created to provide monetary donations to nonprofit and charitable organizations with initiatives that are driving positive and innovative change within their communities.

Launched in the summer of 2020, the Charitable Giving Program is a program that provides a grant each quarter to a nonprofit or charitable organization world-wide to further their mission. The program’s first two grant recipients were mRelief, a nonprofit working to increase access to SNAP benefits (food stamps), and CaringBridge, a global nonprofit social network dedicated to helping family and friends communicate with and support loved ones during a health journey. Companies like these are using the funds to continue to build on their missions to support communities in need.

“For every $1 that we receive in donations, we can unlock $114 in SNAP benefits for low-income families. The Charitable Giving Program’s grant will unlock $570,000 for families experiencing food insecurity, helping them put food on the table for their families and freeing up money that can now be used for other necessities like rent and healthcare,” said Dize Hacioglu, CTO at mRelief.

“The grant from UserTesting has been so helpful in ensuring that we are creating the best experience for patients, caregivers, family and friends using CaringBridge,” said Philip Noyed, senior creative director at CaringBridge. “UserTesting is helping CaringBridge to fulfill its Vision: ‘No one should go through a health journey alone.’”

Organizations interested in applying for one of the quarterly grants for 2021 can apply here. The deadline to submit a grant application for Q2 2021 is April 23rd.

“It has never been more important for businesses like ours to help organizations like mRelief, that strive to support those truly in need with limited resources,” said Carol MacKinlay, Chief People Officer at UserTesting. “With this employee-led grant program, UserTesting will be able to support a variety of charitable organizations that work every day to address some of the most critical social challenges facing their communities.”

Applications are relevant for the year that they are submitted and will not automatically roll over to the new granting year. Organizations must be a 501(c)3 (U.S.) or registered charity (non-U.S.) to be considered; however, religious and political institutions do not qualify.

About UserTesting

UserTesting enables every organization to deliver the best customer experience powered by human insight. With UserTesting’s on-demand Human Insight Platform, companies across industries make accurate customer-first decisions at every level, at the speed business demands. With UserTesting, product teams, marketers, digital, and customer experience executives, designers and UX researchers confidently and quickly create the right experiences for all target audiences, increasing brand loyalty and revenue. UserTesting customers include more than half of the world’s top brands. UserTesting is headquartered in San Francisco, CA. To learn more, visit www.usertesting.com.

Contacts

UserTesting, Inc.

Chris Halcon

415-699-0553

chalcon@usertesting.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr