23:55 uur 24-03-2021

BQE Software verzekert aanzienlijke groei-investering van Serent Capital

De investering versterkt de positie van het bedrijf als technologieleider voor professionele dienstverlenende bedrijven verder

TORRANCE, Californië–(BUSINESS WIRE)– BQE, een toonaangevende cloudgebaseerde softwareleverancier voor professionele dienstverlenende bedrijven, heeft onlangs aangekondigd dat het bedrijf een aanzienlijke investering heeft ontvangen van Serent Capital, een op groei gerichte bedrijf op het gebied van particulier vermogen die investeert in technologie en op technologie gebaseerde softwarebedrijven.

BQE Software is in 1995 opgericht door Shafat Qazi en werd al snel een leider op het gebied van tijdfacturering en projectmanagement voor professionele dienstverlenende bedrijven met zijn originele product, BillQuick. Na de overname van ArchiOffice en EngineerOffice in 2009, verstevigde BQE zijn positie in de architectuur- en technieksector, terwijl het het aanbod van het bedrijf uitbreidde met projectboekhouding en human resource management.

“Ik ben blij dat ik een geweldige partner heb gevonden met Serent Capital”, zegt Shafat Qazi, CEO en oprichter van BQE Software. “Het was extreem belangrijk dat onze investeringspartner onze visie deelde en de ervaring heeft met het laten groeien van verkoop-, marketing- en klantsuccesteams die ons in staat stellen ons doel te bereiken om de toonaangevende technologieleverancier te zijn voor professionele dienstverlenende bedrijven wereldwijd.”

In juli 2017 voltooide BQE, na 5 jaar ontwikkeling en $ 25 miljoen aan opstartinvesteringen, zijn verschuiving naar een 100% SaaS-gebaseerde onderneming met de lancering van BQE CORE, een uitgebreid, cloud-native, bedrijfsbeheerplatform. Het veilige, moderne en in hoge mate aanpasbare platform van het bedrijf was meteen een succes bij kleine en middelgrote professionele dienstverlenende bedrijven die het belang erkenden van een allesomvattende, realtime, single-source-of-truth-oplossing waar alle werknemers, ongeacht hun rol, in staat zouden zijn om hun werkervaring en efficiëntie te verhogen.

De populariteit en het potentieel van CORE wekte de interesse van vooraanstaande particuliere investeerders die het marktpotentieel van BQE als een particulier, schuldenvrij bedrijf met kantoren op drie continenten erkenden.

“We kijken al jaren naar BQE en zijn vooral onder de indruk van hun innovatiecultuur, gecombineerd met buitengewone klanttevredenheid”, aldus Kevin Frick, Partner bij Serent Capital.

“Hoewel BQE al een uitzonderlijk succesvol bedrijf is, zijn we verheugd om samen te werken met Shafat en het hele BQE-team om dat succes te versterken en het bedrijf verder te laten groeien”, voegde Frick eraan toe.

Over BQE

BQE Software ontwikkelt innovatieve bedrijfsbeheeroplossingen voor professionele dienstverlenende bedrijven. Het vlaggenschipproduct, BQE CORE, is een cloudgebaseerde oplossing die de manier waarop bedrijven gegevens invoeren en gebruiken voor tijdregistratie, facturering, projectmanagement en boekhouding centraliseert en stroomlijnt. BQE CORE geeft hun de snelheid en het inzicht die noodzakelijk zijn om snel weloverwogen beslissingen te nemen, de productiviteit te verhogen en de winst te vergroten. BQE wordt vertrouwd door vooraanstaande architecten, ingenieurs, accountants, advocaten, IT-specialisten en bedrijfsadviseurs. Bezoek voor meer informatie over BQE Software www.bqe.com​.

Over Serent Capital

Serent Capital investeert in groeiende bedrijven die aantrekkelijke oplossingen hebben ontwikkeld die aansluiten op de behoeften van hun klanten. Naarmate deze bedrijven groeien en evolueren, veranderen de kansen en uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd. Directeuren bij Serent Capital hebben uit de eerste hand ervaring met het benutten van die kansen en het omgaan met deze moeilijkheden door middel van hun ervaringen als CEO’s, strategische adviseurs en bestuursleden voor succesvolle groeiende bedrijven. Door zijn expertise en kapitaal in te zetten, wil Serent groeiende bedrijven helpen te bloeien. Bezoek voor meer informatie over Serent Capital www.serentcapital.com​.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACTPERSOON MEDIA:

Steven Burns

Chief Creative Officer, BQE Software

(310) 602-4010 | burns@bqe.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr