21:52 uur 22-03-2021

Total Safety lanceert SafeTek™ technologie-oplossingen om werknemers over de hele wereld veilig te houden

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– Total Safety, een mondiale marktleider op het gebied van industriële veiligheidsoplossingen, heeft de lancering aangekondigd van hun nieuwe SafeTektechnologie-oplossingen voor werknemersveiligheid, die de bescherming van werknemers over de hele wereld zullen verbeteren. SafeTek borduurt voort op de toewijding van Total Safety aan het leveren van toonaangevende oplossingen voor werknemersveiligheid, die nieuwe en opkomende verbonden en data-geactiveerde technologieën, apparatuur en diensten verenigen.

Het veiligstellen van het welzijn van werknemers over de hele wereld

Bij Total Safety is het bieden van een veilige omgeving voor werknemers over de hele wereld de hoogste prioriteit voor het bedrijf. Het is in feite hun missie. Als het gaat om gevaarlijke omstandigheden is Total Safety hét bedrijf om de werknemersveiligheid aan toe te vertrouwen, ongeacht de sector of locatie.

De toekomst van werknemersveiligheid

“Met onze geavanceerde SafeTektechnologie creëren we de toekomst van werknemersveiligheid”, geeft George Ristevski, CEO van Total Safety, aan. “Onze blik is vooruit gericht en we leiden de volgende generatie van veiligheidstechnologie in. We zullen onze veiligheidsoplossingen blijven vernieuwen en ons mondiale bereik blijven uitbreiden. We zijn gericht op een toekomst waarin technologie alle werknemers die zich in gevaarlijke en levensbedreigende situaties bevinden kan helpen om hen veilig thuis te brengen. Onze SafeTekoplossingen zullen aan de frontlinie staan van technologie op het gebied van werknemersveiligheid en helpen om de normen te bepalen voor verbonden veiligheidsinnovaties.”

Revolutionaire veiligheidstechnologie

SafeTekoplossingen rusten werkplekken uit met de technologieën en apparatuur om werknemers dag en nacht beschermd en verbonden te houden. Toonaangevende software voor veiligheidsbewaking, draagbare technologieën, verbonden ruimtebewaking, persoonlijke gasdetectie en communicatiesystemen geven cruciale veiligheidsgerelateerde data in realtime door en helpen zo bij het redden van levens en het stroomlijnen van kosten. Total Safety SafeTekoplossingen omvatten:

SafeTek Smart Monitor – Realtime geïntegreerd Centralized Confined Space Monitoring (CCSM)-technologie maximaliseert de werknemersveiligheid in kleine ruimtes door het op afstand bewaken van de werkatmosfeer, activiteiten en werknemersidentificatie vanaf een centrale controlekamer.

SafeTek Shield – Van persoonlijke gasdetectie tot locatiebewaking en valherkenning van afgezonderde werknemers; draagbare apparaten met geactiveerde GPS en innovatieve technologie bieden bewaking, melding en onmiddellijke assistentie in realtime om werknemers te bescherming in kritieke situaties.

SafeTek WorkZone – Geavanceerde verbonden atmosfeerbewaking, intelligente inspecties met mobiele connecties, meldingen, en eigendomsdistributie en -bewaking zorgen ervoor dat werkplekken gewaarborgd en veilig zijn en dat SZW-wetgeving wordt nageleefd.

SafeTek Communications – portofoons, netwerken en in realtime verbonden communicatiesystemen van SafeTek bieden een directe lijn tussen werknemers en een centrale controlekamer voor onmiddellijke assistentie en responsieve incidentoplossing.

SafeTek eDistribution – Baanbrekende technologie vereenvoudigt het bestellen, bewaken en distribueren van persoonlijke beschermingsmiddelen en gereedschap. De reeks eProcurement-oplossingen van Total Safety combineert technologie en geavanceerde rapportage om voldoende voorraad van benodigdheden voor werknemersveiligheid te garanderen.

SafeTek Hub360 – Dit multifunctionele platform bewaakt werkplekken in realtime en geeft daarbij cruciale veiligheids- en prestatiedata weer, evenals incidentrapportage, overzichten van gasblootstelling, voorspellende analyses en rapportage van werknemersefficiëntie.

Naleving

De innovatieve oplossingen en het deskundige team van Total Safety houdt werknemers en werkplekken veilig en in overeenstemming van wettelijke vereisten. Het bedrijf beheert lokale, provinciale, nationale en sectorspecifieke nalevingsnormen om ervoor te zorgen dat bedrijven SZW-conform werken.

Het complexe eenvoudig maken

Het implementeren van permanente on-site digitalisatieprogramma’s en/of tijdelijke verbonden technologie-inzet voor projecten kan intimiderend zijn, maar Total Safety heeft de data-geactiveerde technologie, apparatuur, mensen en expertise om uw werknemers te verbinden en hen zo veilig te houden en tegelijkertijd de productiviteit te verhogen. Met Total Safety koopt u niet alleen een product of een dienst; u krijgt een op veiligheid gerichte technologiepartner voor verbonden oplossingen die betrouwbaar, professioneel en deskundig is, en toegewijd aan de bescherming van uw bedrijf.

Werk met ons samen

Total Safety werkt met een aantal van ‘s werelds grootste bedrijven en beschermt momenteel 50 miljoen werknemers over de hele wereld in sectoren zoals raffinage, lucht- en ruimtevaart, automotive, petrochemie en meer. Sluit u aan bij onze missie om in 2025 200 miljoen werknemers te beschermen. Neem om te beginnen contact met ons op voor een gesprek met een van onze deskundige veiligheidstechnici. Bezoek daarnaast https://www.totalsafety.com/safetek/ voor meer informatie over SafeTek en om erachter te komen hoe oplossingen van Total Safety u kunnen helpen de veiligheid van uw werknemers te waarborgen.

Over Total Safety

Total Safety is een toonaangevende aanbieder van wereldwijde geïntegreerde industriële veiligheidsdiensten, strategieën en apparatuur, gevestigd in Houston, Texas. Met bijna 4000 werknemers en meer dan 180 locaties over de hele wereld helpen zij klanten met het verbeteren van de werknemersveiligheid, het voldoen aan nalevingsvereisten, het verhogen van de productiviteit en het verminderen van uitvaltijd. Total Safety vertrouwt op een niet-aflatende toewijding aan hun missie: het veiligstellen van het welzijn van werknemers over de hele wereld (Wellbeing of Workers Worldwide®).

Wanneer veiligheid van belang is, staan wij klaar

Met geavanceerde technologie, meer dan 250.000 benodigdheden en persoonlijke beschermingsmiddelen, en een reeks uitgebreide veiligheidsoplossingen, kunt u op Total Safety rekenen voor onmiddellijke service wanneer u die het hardste nodig heeft. Total Safety levert complete, kosteneffectieve veiligheidsoplossingen met behulp van alle nodige hulpmiddelen en ondersteuning, zoals beloofd en zonder compromissen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Paul Tyree

Total Safety

ptyree@totalsafety.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr