17:44 uur 04-03-2021

Andersen Global versterkt aanwezigheid met Jordaans belastingkantoor

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global gaat een samenwerkingsovereenkomst aan met het in Amman gevestigde belastingkantoor Al-Tillawi & Al-Khateeb Co., wat een dimensie toevoegt aan de bestaande capaciteiten van de aangesloten firma van de organisatie in Jordanië.

Al-Tillawi & Al-Khateeb Co. is in 1996 opgericht en biedt een breed scala aan belasting- en adviesdiensten, waaronder ondernemingen en familiebedrijven, werkgelegenheid, fusies en overnames, outsourcing en sociale zekerheid, evenals IT-oplossingen. De firma wordt geleid door Managing Partner Waleed Al Tillawi en bedient een brede klantenkring in sectoren als energie, technologie en communicatie, hotel en toerisme, financiën en detailhandel.

“De toewijding van ons team aan transparantie en onafhankelijkheid zijn de drijvende krachten geweest achter de hoogwaardige klantenservice die we bieden”, zei Waleed. “Door samen te werken met gelijkgestemde personen bij Andersen Global, kunnen we ons serviceaanbod naar een hoger niveau tillen en ons bereik breder uitbreiden. We kijken ernaar uit om wereldwijd samen te werken met het lid van de organisatie en samenwerkende firma’s.”

“De toewijding van Waleed en zijn team aan excellentie en toewijding aan rentmeesterschap komt echt overeen met de waarden van onze organisatie, wat een sterke aanvulling vormt voor onze organisatie in het Midden-Oosten”, zei Mark Vorsatz, voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen. “Onze samenwerking met Al-Tillawi & Al-Khateeb Co., samen met onze aangesloten firma in Jordanië, geeft ons volledige dekking in het land en is een andere belangrijke schakel in de uitbreiding van ons platform in de regio.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 7.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 257 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr