01:46 uur 02-03-2021

Toonaangevende leverancier van industriële containers verandert merk in toewijding aan levering van duurzame waarde

Hoover Ferguson heet nu Hoover CS

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– Hoover Ferguson, een leider op het gebied van industriële containerruimte, heeft zijn organisatie een nieuwe naam gegeven in de bedrijfsstrategie om duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu in industriële verpakkingen te ondersteunen. Hoover CS (Hoover Circular Solutions). Als onderdeel van deze afstemming heeft het bedrijf zijn aanbod gestroomlijnd om zich te concentreren op herbruikbare droge en vloeibare containerproducten, logistiek en serviceondersteuning.

“Op dit moment worden herbruikbare industriële containers in veel minder toepassingen gebruikt dan waarvoor ze zouden kunnen worden gebruikt. Als bedrijf houden we onszelf verantwoordelijk voor de toename van dit gebruik, niet alleen voor Hoover CS, maar ook voor de industrie in het algemeen. We maken het klanten gemakkelijk om een milieuvriendelijkere keuze te maken en we ondersteunen hen bij het verwoorden wat dat betekent in de context van hun duurzaamheidsdoelen”, zei Kevin Friar, Chief Executive Officer van Hoover CS. “We hebben allemaal veel werk te verzetten om ervoor te zorgen dat we ecologisch duurzame alternatieve oplossingen zoeken, zodat hulpbronnen verantwoord worden beheerd en het milieu wordt beschermd voor toekomstige generaties. De industrie zet zich hier volledig voor in.”

Het volledig geïntegreerde aanbod van Hoover CS biedt nog meer milieuvoordelen vanwege hun efficiënte reinigings- en herstelprocessen. Deze is in de loop van de 110-jarige geschiedenis van de organisatie verfijnd.

Over Hoover CS

Hoover CS maakt het voor klanten in de chemische, raffinage- en algemene industriële eindmarkten mogelijk om af te stappen van containers voor eenmalig gebruik. Door zijn grote verhuurvloot van herbruikbare IBC’s, katalysatorbakken en ISO-tanks, gecombineerd met integriteitsbeheer en wagenparkbeheerdiensten, faciliteren de duurzame verpakkingsoplossingen van Hoover CS circulariteit in de hele toeleveringsketen. Dit levert een geoptimaliseerde ecologische voetafdruk op door een reductie van plastic, waterbesparing en lagere uitstoot van broeikasgasemissies. Bezoek voor meer informatie hooversolutions.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lana Belmokadem,

vice president of marketing, Hoover CS

+1-281-870-8402 x 1075

lana.belmokadem@hooversolutions.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr