22:55 uur 02-03-2021

Andersen Global begint uitbreiding in Bermuda

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global vestigt een aanwezigheid in Bermuda via een samenwerkingsovereenkomst met het in Hamilton gevestigde advocatenkantoor Alexanders, Barristers & Attorneys, waardoor extra dekking wordt toegevoegd aan het wereldwijde platform.

Alexanders, Barristers & Attorneys is in 2005 opgericht en is een advocatenkantoor met een primaire focus op ondernemings- en trustwetgeving. Het bedrijf levert diensten aan zakelijke klanten en vermogende particulieren, die een aanvulling vormen op de praktijk van de Amerikaanse aangesloten firma en de capaciteit van de wereldwijde organisatie om te voldoen aan de grensoverschrijdende behoeften van klanten in Australië, Canada, Afrika, het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd via haar aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s. Daarnaast is het kantoor gespecialiseerd in registratie en recht van intellectuele eigendom, oprichting en recht van investeringsfondsen, oprichting en recht van verzekeringsmaatschappijen, en zeerecht en maritieme wetgeving.

“Onze topprioriteit is het leveren van de allerbeste oplossingen aan onze klanten in binnen- en buitenland, en onze capaciteit om dat te doen is en blijft een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van ons bedrijf”, zei oprichter en directeur James Watlington. “De samenwerking met Andersen Global versterkt onze toewijding aan onze klanten en onze capaciteit om wereldwijd naadloze oplossingen te bieden. Onze gecombineerde middelen en gedeelde toewijding aan rentmeesterschap leggen een solide basis voor de ontwikkeling van deze synergetische werkrelatie met de aangesloten en samenwerkende firma’s van Andersen Global.”

“Het team van de firma bestaat uit marktleiders met uitgebreide kennis van en ervaring in deze belangrijke markt”, zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Hun brede scala aan diensten en gedrevenheid om klanten op het hoogste niveau van dienst te zijn, zijn complementair aan ons wereldwijde platform. Onze samenwerking in Bermuda is weer een belangrijke stap in de uitbreidingsstrategie van onze organisatie, aangezien we doorgaan met het ontwikkelen van uitgebreide dekking en oplossingen voor onze klanten wereldwijd.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 7.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 256 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr