05:09 uur 27-02-2021

ReNew Power, marktleider in duurzame energie in India, wordt beursgenoteerd bedrijf door een bedrijfscombinatie met RMG Acquisition Corporation II in een transactie van $ 8 miljard

  • ReNew Power, de marktleider in duurzame energie in India, heeft een definitieve overeenkomst inzake bedrijfscombinatie gesloten met RMG Acquisition Corporation II (“RGM II”); bij afsluiting wordt verwacht dat het gecombineerde bedrijf zal worden genoteerd op de NASDAQ onder het nieuwe tickersymbool “RNW”
  • Pro forma geconsolideerde en volledig verwaterde ondernemingswaarde van ongeveer $ 8 miljard; transactie zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2021 worden afgerond onder voorbehoud van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden
  • Totaal verwachte opbrengst van $ 1,2 miljard, bestaande uit een verhoogde, volledig toegezegde private plaatsing van $ 885 miljoen in gewone aandelen in ReNew Power (de “PIPE”) en $ 345 miljoen bruto geld in trust gehouden door RMG II, onder voorbehoud van terugkoop; verwachte netto inkomsten van ongeveer $ 610 miljoen om de versnelde groeistrategie van het bedrijf te financieren en schuld af te betalen
  • De verhoogde PIPE werd verankerd door hoogwaardige institutionele investeerders waaronder fondsen en accounts beheerd door BlackRock, BNP Paribas Energy Transition Fund, de heer Chamath Palihapitiya, Sylebra Capital, TT International Asset Management Ltd, TT Environmental Solutions Fund en Zimmer Partners
  • Het verticaal geïntegreerde bedrijfsmodel van ReNew Power en de voorspelbare cashflows, ondersteund door energie-aankoopovereenkomsten op lange termijn, maken het bedrijf tot een van de meest winstgevende in de sector, niet alleen in India, maar wereldwijd; doordat duurzame energie veel goedkoper is dan energie uit fossiele brandstoffen, is het te verwachten dat er in de komende tien jaar een versnelde groei zal plaatsvinden in de ontwikkeling van duurzame energie
  • Het management van RMG II heeft aanzienlijke ervaring in de internationale energiesector

NEW DELHI EN NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– ReNew Power Private Limited (“ReNew” of “het bedrijf”), de grootste pure-play producent van duurzame energie, en RMG Acquisition Corporation II (“RMG II”) (NASDAQ: RMGB) hebben vandaag de uitvoering van een definitieve overeenkomst voor een bedrijfscombinatie aangekondigd, waardoor ReNew een beursgenoteerd bedrijf zal worden op de NASDAQ.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210226005737/nl/

Na het sluiten van de transactie krijgt de bedrijfscombinatie de naam ReNew Energy Global PLC en wordt het op de beurs genoteerd onder het symbool “RNW”. De transactie versterkt de leidende positie van ReNew in het opwekken van zonne- en windenergie voor de Indiase markt nog verder, door het financieren van groeimogelijkheden op middellange termijn en door het afbetalen van schulden.

ReNew Power: het belangrijkste pure-play duurzame energiebedrijf van India

ReNew, opgericht in 2011, is de belangrijkste onafhankelijke energieproducent voor duurzame energie in India en een van de top 15 grootste duurzame onafhankelijke energieproducenten ter wereld naar capaciteit, met een portefeuille van meer dan 100 operationele grootschalige wind- en zonne-energieprojecten verspreid over 9 staten in India. Het bedrijf is ook eigenaar en exploitant van decentrale zonne-energieprojecten voor meer dan 150 commerciële en industriële klanten overal in India.

ReNew was het eerste Indiase duurzame-energiebedrijf dat de mijlpaal van 1 gigawatt (GW) en 2 GW opgeleverde capaciteit overschreed. Het is momenteel het enige bedrijf in de Indiase duurzame-energiesector met meer dan 5 GW operationele capaciteit. Het bedrijf heeft op dit moment een totale capaciteit van bijna 10 GW (met inbegrip van capaciteit die al is behaald in open aanbestedingen).

De groei van ReNew werd bevorderd door stabiele cashflows, die verzekerd werden door lange-termijncontracten met hoog aangeschreven wederpartijen. Momenteel is de volledige toegezegde grootschalige capaciteit gecontracteerd via energieaankoopovereenkomsten (PPA’s, power purchase agreements) met een gemiddelde duur van meer dan 24 jaar. Een groot deel van deze contracten is afgesloten met centrale overheidsinstanties, zoals de Solar Energy Corporation of Indian (SECI) en NTPC Limited. Gedurende de afgelopen tien jaar heeft ReNew ook een robuust en gediversifieerd netwerk van leveranciers opgebouwd, waardoor het de beste technologieën voor optimale prijzen heeft kunnen introduceren in de hele portefeuille.

Naast het opwekken van schone energie heeft ReNew ook expertise ontwikkeld in gerelateerde domeinen zoals energieopslag. In 2020 won ReNew twee afzonderlijke aanbestedingen die waren uitgebracht door SECI om stabiele, betrouwbare en betaalbare levering van groene energie te garanderen. Het ging om de eerste aanbesteding in India voor continue energie van duurzame bronnen en een aanbesteding voor een duurzaam energieproject om te kunnen voorzien in de vraag naar energie bij piekbelasting door het combineren van hybride wind/zonne-energieopwekking met accuopslag.

In 2020 stapte ReNew ook in de opkomende digitale-dienstenmarkt, door de overname van Climate Connect, een bedrijf gevestigd in Pune, India en een marktleider voor netbeheer en belastingvoorspellingen met behulp van AI.

Marktoverzicht: Vraag naar duurzame energie in India zal gaan groeien

Het bedrijfsmodel van ReNew wordt bestendigd door recente trends in de energieopwekkingsmarkt in India en door de doestellingen van de Indiase overheid inzake groene energie in het komende decennium. Het elektriciteitsverbruik per capita in India staat aan het begin van een snelle groei over de komende tien jaar, waarbij aan ongeveer twee derde van deze toenemende vraag zal worden voldaan door energie uit duurzame bronnen. De mondiale klimaatafspraken van India met betrekking tot het verlagen van koolstofemissies maken een omslag in de opwekking van energie noodzakelijk – van fossiele brandstoffen naar duurzame bronnen. Bovendien heeft de Indiase overheid zich het ambitieuze doel gesteld van 450 GW geïnstalleerde duurzame capaciteit in het jaar 2030, een vijfvoudige verhoging van de huidige niveaus. Dit biedt een enorm marktpotentieel. Een geleidelijke verlaging in opwekkingskosten, mogelijk gemaakt door technologische vooruitgang en veilingen met veel bieders zal het toekomstige gebruik van duurzame energie nog verder versnellen.

In deze steeds snellere overgang in de energiemarkt in India zal de grootschalige, geografisch gediversifieerde en multi-technologische aanpak van ReNew, ondersteund door gedisciplineerde projectuitvoering en uitstekende financiële discipline, het bedrijf helpen zijn sterke groei door te zetten.

Opmerkingen van management en aandeelhouders

“De duurzame-energiesector in India is de laatste tien jaar snel gegroeid,” aldus Sumant Sinha, oprichter, voorzitter en Chief Executive Officer van ReNew. “In die tijd is ReNew een stuwende kracht geweest om te verzekeren dat de bronnen van deze groei duurzaam zijn en ook economisch concurrerend. In het komende decennium is ReNew van plan dit trackrecord van een groeiend marktaandeel en bijdrage aan het vergroenen van de Indiase energiesector door te zetten en te helpen bij het bereiken van de ambitieuze doelstellingen voor duurzame energie van de Indiase overheid. In de loop van de tijd willen we onze mogelijkheden nog verder uitbreiden, met grootschalige accuopslag en op de consument gerichte intelligente energieoplossingen. De visie van ReNew is het verbeteren van zijn positie als een mondiale leider op het gebied van schone energie, het blijven leiden van de huidige overgang naar schone energie in India en het bijdragen aan een verdere elektrificatie en het koolstofvrij maken van de Indiase economie.”

“Bij de afsluiting van onze IPO in december wilden we een partnerschap aangaan met een bedrijf dat verandering aandreef op mondiaal vlak, met een bewezen trackrecord en management van topklasse,” zei Bob Mancini, Chief Executive Officer en Director van RMG II. “Met ReNew hebben we dat bedrijf gevonden en we verheugen ons erop een partnerschap aan te gaan met een ongelooflijk getalenteerd managementteam, onder leiding van Sumant. Ons onderzoek naar ReNew bevestigde dat het bedrijf niet alleen de marktleider was, maar ook het best geplaatste bedrijf voor duurzame energie in India. Door zijn streven naar gelijkmatige groei door partnerships op lange termijn met overheidsinstanties op centraal en staatsniveau in India, door schaalvergroting, technologische innovatie en een sterke financiële positie zal ReNew waarschijnlijk voordeel kunnen trekken uit de buitengewoon positieve trends op de Indiase energiemarkt in de komende tien jaar en daarna. We zijn trots deel uit te maken van dit ongelofelijke verhaal.”

“Sinds onze partnerschap met Sumant Sinha bij de oprichting van ReNew Power is dit bedrijf het voorbeeld van onze focus op het ondersteunen van sterke managementteams en snelgroeiende marktleiders in duurzame energie,” aldus Michael Bruun, Managing Director in de Asset Management Division van Goldman Sachs. “We zijn er trots op dat veel van de bekendste investeerders ter wereld in de loop der jaren partners van ons zijn geworden. En nu op dit hoogtepunt zijn we blij dat een nog groter aantal investeerders deel uit gaat maken van dit belangrijke avontuur van ESG.”

Transactieoverzicht

De geconsolideerde en volledig verwaterde pro-formamarktkapitalisatie van de bedrijfscombinatie zal ongeveer $ 4,4 miljard zijn bij de PIPE-inschrijfprijs van $ 10 per aandeel, onder de veronderstelling dat geen van de RGM II aandeelhouders hun terugkooprechten laten gelden. De bruto cashopbrengst wordt geschat op ongeveer $ 1,2 miljard, waarvan $ 855 miljoen van de PIPE en ongeveer $ 345 miljoen aan trustgeld van RMG II, vóór correcties naar aanleiding van mogelijke terugkoop door RMG II aandeelhouders.

De opbrengst wordt gebruikt voor het ondersteunen van de groeistrategie van ReNew, met inbegrip van het uitbouwen van zijn gecontracteerde, grootschalige capaciteit voor het opwekken van duurzame energie, en voor schuldreductie. Het management van ReNew en de huidige groep aandeelhouders, waaronder Goldman Sachs, de Canada Pension Plan Investment Board (CPP Investments), Abu Dhabi Investment Authoriy en JERA Co., Inc. (JERA), die momenteel samen 100% van ReNew in handen hebben, zullen een meerderheid van hun eigen vermogen overbrengen naar het nieuwe bedrijf en zullen na het afsluiten van de transactie naar verwachting ongeveer 70% van het effectieve eigenaarschap van het bedrijf vertegenwoordigen.

De directie van ReNew blijft intact, met Sumant Sinha als Voorzitter en Chief Executive Officer van de bedrijfscombinatie, om de strategische groei-initiatieven en expansie te leiden.

In de Raad van Bestuur van de bedrijfscombinatie zullen vertegenwoordigers zitten van de bestaande aandeelhouders van ReNew, RMG II en onafhankelijke bestuurders. Bob Mancini wordt voor RMG II aangesteld als lid van de Raad. Andere aanstellingen van raadsleden worden aangekondigd voor de sluiting.

De transactie is goedgekeurd door de raad van bestuur van ReNew en de raad van bestuur van RMG II. De afronding van de voorgestelde transactie is onder voorbehoud van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden, zoals goedkeuring van de Competition Commission van India en van de aandeelhouders van RMG II. De transactie zal naar verwacht in het tweede kwartaal van 2021 worden afgerond.

Adviseurs

Goldman Sachs (India) Securities Private Limited en Morgan Stanley India Company Private Limited (“Morgan Stanley”) fungeren als financieel adviseurs voor ReNew in verband met de bedrijfscombinatie. Morgan Stanley & Co. LLC treedt op als gezamenlijke plaatsingsagent met RMG II voor de PIPE. Latham & Watkins LLP, Nishith Desai & Associates en Cyril Amarchand Mangladas fungeren als juridisch adviseurs voor ReNew.

BofA Securities fungeert als exclusief financieel adviseur voor RMG II en treedt ook op als leidende plaatsingsagent voor de PIPE. Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom LLP fungeert als juridisch adviseur voor RMG II. Khaitan & Co LLP fungeert als juridisch adviseur voor RMG II op het gebied van juridische aspecten in India.

Ropes & Gray LLP fungeert als raadspersoon voor de plaatsingsagenten voor de PIPE.

Informatie voor conference call voor investeerders

ReNew en RMG II organiseren een gemeenschappelijke conference call om de voorgestelde transactie te bespreken, vandaag, woensdag 24 februari om 8:30 uur EST.

Om per telefoon te luisteren naar de voorbereide aankondigingen, kiest u 1-877-407-9039 (V.S.) of 1-201-689-8470 (internationaal) en een telefonist zal u verder helpen. De opname is terug te luisteren per telefoon op het nummer 1-844-512-2921 (V.S.) of 1-412-317-6671 (internationaal), wachtwoord: 13716796, tot en met 10 maart 2021 om 23:59 uur EST.

Over ReNew Power Private Limited

ReNew Power Private Limited is de belangrijkste onafhankelijke energieproducent (IPP, independent power producer) voor duurzame energie in India naar capaciteit en staat op de 12e plaats van grootste mondiale duurzame IPP’s naar opwekcapaciteit. ReNew ontwikkelt, bouwt, bezit en exploiteert grootschalige wind- en zonne-energieprojecten en decentrale zonne-energieprojecten die elektriciteit opwekken voor commerciële en industriële klanten. In december 2020 had ReNew een totale capaciteit van bijna 10 GW aan wind- en zonne-energieprojecten in bezit verspreid over India, waaronder opgeleverde en toegezegde projecten. ReNew heeft een goed trackrecord voor organische en niet-organische groei. De groep huidige aandeelhouders van ReNew telt meerdere hoogwaardige investeerders waaronder Goldman Sachs, CPP Investments, Abu Dhabi Investment Authority, GEF SACEF en JERA. www.renewpower.in

Over RMG Acquisition Corporation II

RMG Acquisition Corporation II (NASDAQ: RMGB) is een blancochequebedrijf opgericht met het doel om een fusie, aandelenruil, activaverwerving, aandelenaankoop, reorganisatie of soortgelijke bedrijfscombinatie aan te gaan met een of meer bedrijven. RMG II haalde $ 345 miljoen op in zijn IPO van 14 december 2020, wat werd verhoogd vanwege hoge vraag. Dit was inclusief de volledige overtoewijzingsoptie van de underwriters. RMG II wordt gesponsord en geleid door het managementteam bestaande uit Jim Carpenter, Bob Mancini en Phil Kassin, die samen meer dan 100 jaar ervaring hebben in leiderschap bij investeringen voor eigen rekening, in operationeel, transactioneel leiderschap en als CEO en bestuurslid van beursgenoteerde bedrijven. RMG II is van plan de bekwaamheid van zijn managementteam in te zetten bij het vinden, overnemen en besturen van bedrijven in allerlei sectoren die mogelijkheden bieden voor aantrekkelijke voor risico gecorrigeerde rendementen op lange termijn. www.rmgacquisition.com/

Belangrijke informatie over de bedrijfscombinatie en waar u deze kunt vinden

In verband met de voorgestelde bedrijfscombinatie is RMG II van plan voorlopige en definitieve proxyverklaringen/prospectussen in te dienen bij de Securities and Exchange Commission (“SEC”). De voorlopige en definitieve proxyverklaringen/prospectussen en overige relevante documenten zullen aan aandeelhouders van RMG II worden toegezonden of gegeven vanaf de registratiedatum vastgesteld voor het stemmen over de voorgestelde bedrijfscombinatie. Deze zullen belangrijke informatie bevatten over de voorgestelde bedrijfscombinatie en aanverwante zaken. Aandeelhouders van RMG II en andere belangstellenden wordt geadviseerd om, wanneer deze beschikbaar zijn, de voorlopige proxyverklaring en het voorlopige prospectus en eventuele wijzigingen daarin te lezen en, wanneer beschikbaar, de definitieve proxyverklaring en het definitieve prospectus in verband met het verzoeken om volmachten voor de aandeelhoudersvergadering die zal worden gehouden om, onder andere, de voorgestelde bedrijfscombinatie goed te keuren. De proxyverklaring en het prospectus bevatten namelijk belangrijke informatie over RMG II, ReNew en de voorgestelde bedrijfscombinatie. Wanneer deze beschikbaar is, wordt de definitieve proxyverklaring resp. het definitieve prospectus naar de aandeelhouders van RGM II gestuurd vanaf een vast te stellen registratiedatum voor het stemmen over de voorgestelde bedrijfscombinatie. Aandeelhouders zullen ook kosteloos kopieën van de proxyverklaring en het prospectus kunnen verkrijgen, zodra ze beschikbaar zijn, op de website van de SEC op www.sec.gov/ of door een verzoek te richten aan: RMG Acquisition Corporation II, 50 West Street, Suite 40C, New York, NY 10006, t.n.v.: Secretary, telefoonnummer: (212) 785-2579. De informatie die beschikbaar is op de in dit persbericht vermelde websites, of waartoe toegang kan worden verkregen via die websites, is niet door verwijzing in dit persbericht opgenomen en maakt er geen deel van uit.

Deelnemers aan het verzoek

RMG II, ReNew en hun respectievelijke bestuurders en uitvoerende functionarissen kunnen worden beschouwd als deelnemers aan het verzoek om volmachten van de aandeelhouders van RMG II in verband met de voorgestelde bedrijfscombinatie. Aandeelhouders van RMG II en andere belangstellenden kunnen kosteloos meer gedetailleerde informatie over de bestuurders en functionarissen van RMG II verkrijgen in het definitieve prospectus van RMG II ingediend bij de SEC op 11 december 2020 in verband met de beursgang van RMG II. Informatie over de personen die volgens de SEC-regels als deelnemers kunnen worden beschouwd bij het verzoeken om volmachten van de aandeelhouders van RMG II in verband met de voorgestelde bedrijfscombinatie, zal worden uiteengezet in de proxyverklaring/het prospectus voor de voorgestelde bedrijfscombinatie wanneer deze/dit beschikbaar is. Verdere informatie over de belangen van deelnemers aan het verzoek om volmachten in verband met de voorgestelde bedrijfscombinatie zal in de proxyverklaring/het prospectus staan die RMG II van plan is in te dienen bij de SEC.

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat bepaalde verklaringen die geen historische feiten zijn maar toekomstgerichte verklaringen voor de veiligehavenbepalingen uit hoofde van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995 in de Verenigde Staten. Toekomstgerichte verklaringen gaan vaak gepaard met woorden zoals “van mening zijn”, “kunnen”, “zullen”, “schatten”, “blijven”, “anticiperen”, “van plan zijn”, “verwachten”, “zou moeten”, “zou”, “plannen”, “voorspellen”, “potentieel”, “lijken”, “streven”, “toekomst”, “vooruitzicht” en dergelijke uitdrukkingen die toekomstige gebeurtenissen of trends voorspellen of aangeven of die geen verklaringen van historische zaken zijn. Alle verklaringen, anders dan verklaringen van huidige of historische feiten in dit persbericht met betrekking tot de voorgestelde bedrijfscombinatie van RMG II met ReNew, de mogelijkheid voor RMG II om de transactie te voltooien, de voordelen van de transactie en de toekomstige financiële prestaties van de bedrijfscombinatie, evenals de strategie, toekomstige activiteiten, geschatte financiële positie, geschatte inkomsten en verliezen, geraamde kosten, vooruitzichten, plannen en doelstellingen van het management van de bedrijfscombinatie zijn toekomstgerichte verklaringen. Deze verklaringen zijn gebaseerd op meerdere veronderstellingen, al dan niet genoemd in dit persbericht, en op de huidige verwachtingen van het management van zowel RMG II en ReNew en zijn geen voorspellingen van werkelijke prestaties. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn uitsluitend bedoeld voor illustratieve doeleinden en zijn niet bedoeld om te dienen als, en mogen niet worden vertrouwd als, een garantie, een verzekering, een voorspelling of een definitieve verklaring van feit of waarschijnlijkheid. Werkelijke gebeurtenissen en omstandigheden zijn moeilijk of onmogelijk te voorspellen en zullen afwijken van veronderstellingen. Veel werkelijke gebeurtenissen en omstandigheden liggen buiten de controle van RMG II of ReNew. Mogelijke risico’s en onzekerheden die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van de resultaten die in de toekomstgerichte verklaringen worden uitgedrukt of geïmpliceerd omvatten onder meer, maar zijn niet beperkt tot: veranderingen in binnenlandse of buitenlandse zaken, markten, financiële, politieke en juridische omstandigheden; het onvermogen van de partijen om de bedrijfscombinatie met succes of op tijd te voltooien, inclusief het risico dat wettelijke goedkeuringen niet worden verkregen, worden vertraagd of onderhevig zijn aan onverwachte omstandigheden die de bedrijfscombinatie of de verwachte voordelen van de bedrijfscombinatie nadelig kunnen beïnvloeden of dat de goedkeuring van de aandeelhouders van RMG II of ReNew niet wordt verkregen; het niet verwerkelijken van de verwachte voordelen van de bedrijfscombinatie; risico met betrekking tot de onzekerheid van de geraamde financiële informatie met betrekking tot ReNew; het aantal terugkoopverzoeken van de aandeelhouders van RMG II; het algemene niveau van de consumentenvraag naar de producten van ReNew; algemene economische omstandigheden en andere factoren die van invloed zijn op het vertrouwen, de voorkeuren en het gedrag van consumenten; verstoring en veranderlijkheid in de mondiale valuta-, kapitaal- en kredietmarkten; de financiële kracht van de klanten van ReNew; het vermogen van ReNew om zijn zakelijke strategie te implementeren; wijzigingen in overheidsregelingen, blootstelling van ReNew aan rechtsvorderingen en andere eventuele verliesgevende omstandigheden; verstoringen en andere effecten op de zaken van ReNew als gevolg van de Covid-19-pandemie en acties en beperkende maatregelen ingevoerd door de overheid als reactie daarop; stabiliteit van de leveranciers van ReNew evenals consumentenvraag naar zijn producten, gezien epidemieën en gezondheidsproblemen zoals de Covid-19-pandemie; de impact die de trends van mondiale klimaatverandering kunnen hebben op ReNew en zijn leveranciers en klanten; het vermogen van ReNew om octrooien, handelsmerken en andere intellectuele eigendomsrechten te kunnen beschermen; inbreuken op of verstoringen van de informatiesystemen van RMG II; schommelingen in de prijs, beschikbaarheid en kwaliteit van elektriciteit en andere grondstoffen en gecontracteerde producten evenals schommelingen in buitenlandse valuta; wijzigingen in belastingwetten en aansprakelijkheden, tarieven, juridische, wettelijke, politieke en economische risico’s. Meer informatie over potentiële factoren die de financiële resultaten van RMG II of ReNew zouden kunnen beïnvloeden wordt zo nu en dan vermeld in de openbare rapporten van RMG II die worden ingediend bij de SEC, waaronder zijn Jaarverslag op Formulier 10-K, Kwartaalverslagen op Formulier 10-Q en Huidige rapporten op Formulier 8-K evenals de voorlopige en definitieve proxyverklaringen/prospectussen die RMG II van plan is in te dienen bij de SEC in verband met het verzoek om volmachten van RMG II voor de aandeelhoudersvergadering die zal worden gehouden om, onder andere, de voorgestelde bedrijfscombinatie goed te keuren. Als een of meerdere van deze risico’s verwerkelijkt worden of als de veronderstellingen van RMG II of ReNew onjuist blijken te zijn, kunnen de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de resultaten geïmpliceerd door deze toekomstgerichte verklaringen. Er kunnen bijkomende risico’s zijn waarvan RMG II en ReNew momenteel geen weet hebben, of waarvan RMG II en ReNew momenteel denken dat zij niet belangrijk zijn, die er ook toe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten kunnen verschillen van de resultaten die in de toekomstgerichte verklaringen staan. Bovendien zijn de toekomstgerichte verklaringen een weerspiegeling van de verwachtingen, plannen of voorspellingen van toekomstige gebeurtenissen en van de meningen van RMG II en ReNew op de datum van dit persbericht. RMG II en ReNew verwachten dat komende gebeurtenissen en ontwikkelingen tot een wijziging van hun beoordelingen zal leiden. Hoewel RMG II en ReNew ervoor kunnen kiezen deze toekomstgerichte verklaringen op een bepaald moment in de toekomst bij te werken, wijzen RMG II en ReNew echter uitdrukkelijk elke verplichting hiertoe af, behalve wanneer dit bij wet is vereist. Op deze toekomstgerichte verklaringen kan niet worden vertrouwd als een weergave van de beoordelingen van RMG II of van ReNew vanaf een datum na de datum van dit persbericht. Daarom mag er niet overmatig vertrouwd worden op de toekomstgerichte verklaringen.

Geen aanbod of verzoek

Dit persbericht is alleen voor informatieve doeleinden en vormt geen aanbod om effecten te verkopen of het verzoek om een aanbod om effecten te kopen als gevolg van de voorgestelde transacties of anderszins, noch zal er enige verkoop van effecten plaatsvinden in enig rechtsgebied waar dit aanbod, dit verzoek of deze verkoop onwettig zou zijn voorafgaand aan de registratie of kwalificatie uit hoofde van de effectenwetten van een dergelijk rechtsgebied. Er zal geen aanbod van effecten worden gedaan behalve door middel van een prospectus dat voldoet aan de vereisten van sectie 10 van de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd.

Dit persbericht kan niet worden beschouwd als een advertentie, uitnodiging, aanbod, verkoop of verzoek van een aanbod om zich in te schrijven voor effecten of om deze aan te kopen, hetzij door private plaatsing hetzij aan het publiek in India. Dit dit persbericht of enig onderdeel ervan kan niet de basis vormen voor, en er kan niet op worden vertrouwd in verband met, contracten, toezeggingen of investeringsbeslissingen daaromtrent in India.

Effecten zullen niet worden aangeboden of verkocht, en zijn niet aangeboden of verkocht, in India door middel van offering memoranda of andere documenten of documentatie met betrekking tot de effecten, op directe of indirecte wijze, aan personen of aan het publiek in India. Deze mededeling of welke offering memorandum of welk prospectus (of gelijkwaardig openbaarmakingsdocument) dan ook die/dat is geproduceerd in verband met het aanbod van effecten is geen aanbiedingsdocument of een aanbiedingscirculaire of een ‘private placement offer cum application letter’ of een ‘prospectus’ uit hoofde van de Companies Act, 2013, zoals gewijzigd, de Securities and Exchange Board of India (Issue of Capital and Disclosure Requirements) Regulations, 2018, zoals gewijzigd of van enige andere geldende wet in India. Deze aankondiging is niet en zal niet worden geregistreerd als ‘prospectus’ of als verklaring in plaats van prospectus met betrekking tot een openbare aanbieding, een informatiememorandum of een ‘private placement offer cum application letter’ of enige andere aanbiedingsdocumentatie bij enige Registrar of Companies in India of de Securities and Exchange Board van India of enig ander wettelijk of regelgevend orgaan van dergelijke aard in India, behalve en uitsluitend voor informatie in verband met de effecten die verplicht openbaar moet worden gemaakt of ingediend in India uit hoofde van geldende wetten en dergelijk documenten zullen niet in omloop worden gebracht of worden verspreid aan wie dan ook in India.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ReNew Power Private Limited

Voor investeerders:
IR@renewpower.in
Caldwell Bailey, ICR Inc.

Voor media:
PR@renewpower.in
Cory Ziskind, ICR, Inc.

RMG Acquisition Corporation II

Voor media en investeerders:
Philip Kassin

President & Chief Operating Officer

pkassin@rmginvestments.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr