22:31 uur 25-02-2021

SirionLabs is door een onafhankelijke onderzoeksfirma benoemd tot leider in contractlevenscyclusbeheer

SirionLabs CLM beoordeeld als een leider op basis van zijn scores in de huidige aanbod- en strategiecategorieën, verdient de hoogst mogelijke score op het criterium klantbeleving en referenties

SEATTLE–(BUSINESS WIRE)– SirionLabs, de leider in door AI-gestuurde technologie voor contractlevenscyclusbeheer (contract lifecycle management, CLM), heeft vandaag aangekondigd dat het door Forrester Research is erkend als leider in The Forrester Wave™: Contractlevenscyclusbeheer voor alle contracten, rapport 1e kwartaal 2021.

SirionLabs was een van de geselecteerde bedrijven die Forrester had uitgenodigd om deel te nemen aan de Forrester Wave™-evaluatie voor contractlevenscyclusbeheer 2021. Het rapport evalueerde de deelnemende leveranciers op 32 criteria, gegroepeerd in 3 categorieën: huidig aanbod, strategie en marktaanwezigheid.

SirionLabs ontving de hoogst mogelijke scores in 14 huidige aanbodcriteria, waaronder begeleide opstelling van contractdocumenten, contractonderhandelingen met externe partijen, contractopslag en -analyses, en het volgen van contractuitvoering. Het rapport vermeldde ook dat de “klantbeoordelingen van SirionLabs ver boven het gemiddelde lagen, zowel wat betreft bruikbaarheid als wat betreft implementatieondersteuning.”

“We zijn verheugd om erkend te worden als een van de leiders op het gebied van contractlevenscyclusbeheer door Forrester Research, een van de meest gerenommeerde onderzoeks- en adviesbureaus”, zei Amol Joshi, Chief Revenue Officer van SirionLabs. “Het CLM-platform van SirionLabs is nu een essentiële bouwsteen van een bedrijfsbrede digitaliseringsstrategie voor de meeste van onze klanten. Het is bevredigend om deze onafhankelijke erkenning te krijgen, scoren in de top twee in de categorie huidig aanbod, en ook het ontvangen van klantbeoordelingen die “ruim boven het gemiddelde” liggen. Uiteindelijk zijn gebruikersacceptatie, waardecreatie en klanttevredenheid de resultaten die meer betekenen dan alleen een functioneel rijk technologieplatform te zijn.”

De evaluatie van CLM-providers door Forrester “identificeerde de 11 belangrijkste…. en onderzocht en analyseerde ze en gaf ze een score. Dit rapport laat zien hoe elke leverancier presteert en helpt CIO’s, general counsels, chief sales officers (CSO’s), chief procurement officers (CPO’s) en CFO’s de juiste te kiezen voor hun behoeften.”

Het platform van SirionLabs maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om bedrijven in staat te stellen de volledige contractenlevenscyclus te stroomlijnen, van het opstellen van contracten en portfoliorisicobeheer tot doorlopend prestatie- en nalevingsbeheer, op één enkel, gebruiksvriendelijk platform. Door snelle en nauwkeurige inzichten in het gehele contractproces mogelijk te maken, stelt SirionLabs organisaties in staat om de bedrijfsprestaties te verbeteren, risico’s te verkleinen en de relaties met klanten en leveranciers te versterken. Meer dan 200 toonaangevende organisaties vertrouwen op SirionLabs om het meeste uit hun commerciële relaties te halen.

Download The Forrester Wave™: Contractlevenscyclusbeheer voor alle contracten, rapport 1e kwartaal 2021 hier.

Over SirionLabs

SirionLabs, de SaaS-leider in bedrijfscontractenbeheer (CLM), helpt ondernemingen bij het beheren van de volledige contractlevenscyclus op één gebruiksvriendelijk platform. De door AI-gestuurde mogelijkheden van Sirion, van slim contractontwerp tot automatische contractextractie, geavanceerd verplichtingenbeheer en samenwerking, stellen ondernemingen in staat om de bedrijfssnelheid en resultaten te verhogen, risico’s te verminderen en de omzet en besparingen in commerciële opdrachten te vergroten. SirionLabs wordt door ‘s werelds meest succesvolle organisaties vertrouwd voor het beheer van meer dan 3,5 miljoen contracten ter waarde van meer dan $ 300 miljard in meer dan 100 landen.

Ga voor meer informatie naar www.sirionlabs.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Eric Gonzalez

VSC voor SirionLabs

sirionlabs@vsc.co

Check out our twitter: @NewsNovumpr