22:31 uur 24-02-2021

Spirit Semiconductor breidt het hoofdkantoor in Theale uit en opent tweede kantoor in Leeds, VK

Verhoogde acceptatie van de 5G-technologie van Spirit Semiconductor stimuleert uitbreiding en aanwerving

THEALE, Engeland–(BUSINESS WIRE)– Spirit Semiconductor, een innovator op het gebied van hoogwaardige radiofrequentieoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het zal verhuizen naar een nieuw hoofdkantoor in Theale, VK, en een nieuw satellietkantoor zal openen in Leeds, VK, om gebruik te maken van de sterke radiofrequentie (RF) monolithisch microgolf geïntegreerd circuit (MMIC) en filtertechnisch talent in Noord-Engeland. De uitbreiding volgt op de snelle acceptatie door klanten en de implementatie van de technologie van Spirit Semiconductor voor 5G massive multiple-input en multiple-output (mMIMO) en small cell-basisstations.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 2020 heeft het een snelle groei doorgemaakt en in minder dan een jaar tijd een kernteam van 15 mensen ontwikkeld. Het nieuwe kantoor is gevestigd in een van de technologische broeinesten in het VK en is vijf keer groter dan het huidige hoofdkantoor van Spirit, met 9.000 vierkante voet aan kantoorruimte. Het nieuwe kantoor in Leeds ondersteunt de plannen van het bedrijf om zijn productportfolio uit te breiden en andere snelgroeiende markten te betreden.

“Toen Spirit Semiconductor vorig jaar werd opgericht, waren we uitsluitend gericht op het maken van geavanceerde radiofrequentieproducten voor 5G mMIMO. Momenteel worden onze producten geëvalueerd door klanten, maar de feedback die we tot nu toe hebben ontvangen, is enorm positief en geeft ons echt de aanmoediging die we nodig hebben om naar andere markten te vertakken”, zei Mark Moffat, algemeen directeur van Spirit Semiconductor. “Met dit tempo richten we op een groei van 65% in 2021. Dit is nog maar het begin voor ons bedrijf en ik zou niet enthousiaster kunnen zijn om te zien wat het komende jaar aan innovatie en expansie brengt.”

“Massive MIMO-architecturen veranderen de fundamentele bouwstenen van de RF-keten drastisch”, zei Joe Madden, hoofdanalist bij Mobile Experts. “We ervaren een zeer snelle marktgroei voor sommige RF-componenten, aangezien het ontwerp van het basisstation zich aanpast aan 32T- en 64T-variaties van massive MIMO, met strikte prestatie-eisen voor RFIC’s om een breed scala aan toepassingen te ondersteunen.”

Spirit Semiconductor is op zoek naar het toptalent van de halfgeleiderindustrie. Het bedrijf werft momenteel voor verschillende functies: ingenieur hoofdfilterontwerp, ingenieur hoofdontwerp MMIC, senior ingenieur MMIC-ontwerp en senior ingenieur analoog IC-ontwerp. Neem voor meer informatie contact op met Luke Ord van IC Resources, luke.ord@ic-resources.com, +44 118 907 3070.

“IC Resources is verheugd om Spirit Semiconductor te helpen bij het identificeren van het juiste talent om zijn indrukwekkende groei te stimuleren”, aldus Kathy Campling, directeur klantenservices bij IC Resources. “Het sterke businessplan, opwindende productstappenplan en genereuze voordelenpakket van Spirit zijn een aantrekkelijk voorstel voor potentiële werknemers.”

Over Spirit Semiconductor Ltd.

Spirit Semiconductor Ltd. is opgericht door experts in de radiofrequentie (RF) halfgeleiderindustrie en gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. We zijn gefocust op het ontwikkelen van hoogwaardige RF-producten ter ondersteuning van de snelle uitrol van 5G massive MIMO (mMIMO), small cell-basisstations en andere markten die hoogwaardige oplossingen vereisen. Bij Spirit Semiconductor is onze aanpak intelligente innovatie, snelle implementatie en sterke teamsamenwerking. We zijn een strijdlustige, snel veranderende groep die gefocust is op het ontwikkelen van aantrekkelijke producten die voldoen aan de behoeften en tijdschema’s van onze klanten, met behoud van een sterke teamethiek en samenwerkingsgeest. We geloven in het ontwikkelen van een uitgebalanceerd team met alle ervaringsniveaus en het bevorderen van een omgeving waarin iedereen de kans heeft om te leren en te groeien. Ga voor meer informatie naar www.spiritsemiconductor.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Olivia Metcalfe

Townsend-team

olivia@townsendteam.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr