18:54 uur 22-02-2021

Upgrades van Braziliaans ISP-consortium naar Verimatrix Multi-DRM-oplossing voor videobeveiliging en inkomsten genereren

Beenius, een leverancier van geavanceerde interactieve tv-oplossingen, leidt de multi-DRM-implementatie van MultTV voor meer dan 40 operators in Brazilië

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO– ​​(BUSINESS WIRE) – Regelgevend nieuws:

Verimatrix, (Euronext Parijs: VMX) (Parijs: VMX), de leider in het voeden van de moderne verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat MultTV, een consortium van 13 Braziliaanse ISP’s, Verimatrix Multi-DRM heeft ingezet als onderdeel van een recente upgrade van het bestaande IPTV-systeem naar een geavanceerde OTT-oplossing onder leiding van Beenius, een Verimatrix-partner en internationale leverancier van interactieve tv-oplossingen.

Verimatrix Multi-DRM is een schaalbare oplossing met meerdere schermen voor premium content beveiliging en het genereren van inkomsten. Het biedt ongeëvenaarde flexibiliteit door middel van een kosteneffectief model dat zich ook aanpast aan door de studio opgelegde beveiligingsnormen. De implementatie is een belangrijke verbetering voor het MultTV-consortium tijdens zijn voortdurende groei, voortbouwend op het eerdere gebruik van het Verimatrix Video Content Authority System (VCAS), ook geïmplementeerd via Beenius.

Brazilian ISP Consortium Upgrades to Verimatrix Multi-DRM Video Security and Monetization Solution

Beenius, a provider of advanced interactive TV solutions, spearheads MultTV’s Multi-DRM deployment for more than 40 operators in Brazil

AIX-EN-PROVENCE, France & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Regulatory News:

Verimatrix, (Euronext Paris: VMX) (Paris:VMX), the leader in powering the modern connected world with people-centered security, today announced that MultTV, a consortium of 13 Brazilian ISPs, deployed Verimatrix Multi-DRM as part of a recent upgrade from its existing IPTV system to an advanced OTT solution spearheaded by Beenius, a Verimatrix partner and international provider of interactive TV solutions.

A scalable, multi-screen solution for premium content security and monetization, Verimatrix Multi-DRM brings unmatched flexibility through a cost-effective model that also adapts to studio-mandated security standards. The deployment stands as a significant enhancement for the MultTV consortium during its ongoing growth, building upon its previous use of the Verimatrix Video Content Authority System (VCAS), also deployed via Beenius.

Verimatrix Multi-DRM offers a consistent user experience across all devices and networks, serving as a fully flexible solution that supports Microsoft’s PlayReady, Google’s Widevine and Apple’s FairPlay to efficiently protect content regardless of where it’s viewed.

“Working together with excellent partners such as Verimatrix and listening to MultTV’s demands, we were able to deliver the best TV experience that is not restricted by time and place,” said Martin Zorz, Vice President of Sales, Americas at Beenius. “It was a real pleasure working with MultTV and providing them with the upgrade of their existing IPTV system.”

“We are pleased to partner with media systems integrators such as Beenius to continually enhance their customers’ content protection while also enabling fast-paced growth – and MultTV is an excellent example of an organization that benefits from Verimatrix technology as they continue to expand throughout their region,” said Asaf Ashkenazi, Chief Operating Officer at Verimatrix. “Delivering a scalable and frictionless user experience, Verimatrix Multi-DRM enables operators to easily protect premium content on any device. Verimatrix constantly strives to innovate for the media and entertainment space, enabling new opportunities for our customers with ease and speed.”

About Beenius

Beenius is a media system integrator and a developer of a proven and easily integrated platform for heterogeneous operator environments. It supports IPTV, OTT, and DVB Hybrid services with several possibilities to offer TV content anytime, anywhere and on every device. Beenius provides consulting services for E2E solutions, designing, integrating, building, and maintaining turnkey solutions. Visit www.beenius.tv.

About Verimatrix

Verimatrix (Euronext Paris: VMX) helps power the modern connected world with security made for people. We protect digital content, applications, and devices with intuitive, people-centered and frictionless security. Leading brands turn to Verimatrix to secure everything from premium movies and live streaming sports, to sensitive financial and healthcare data, to mission-critical mobile applications. We enable the trusted connections our customers depend on to deliver compelling content and experiences to millions of consumers around the world. Verimatrix helps partners get to market faster, scale easily, protect valuable revenue streams, and win new business. To learn more, visit www.verimatrix.com.

Contacts

Investor Relations Contact:
Richard Vacher Detournière

General Manager & Chief Financial Officer

+33 (0)4 42 905 905

finance@verimatrix.com

Verimatrix Media Contact:
Matthew Zintel

+1 281 444 1590

matthew.zintel@zintelpr.com

Beenius Media Contact:
Media Contact:

Lea Mihelcic Benedik

+386 40452388

Lea.mihelcic@beenius.tv

Check out our twitter: @NewsNovumpr