17:36 uur 22-02-2021

Merknaam THB Group wijzigt in Amwins Global Risks

CHARLOTTE, North Carolina, VS–(BUSINESS WIRE)– Amwins Group, Inc. (“Amwins”), heeft vandaag de merknaam THB, haar internationale in Londen gevestigde makelaarsgroep, gewijzigd in Amwins Global Risks.

Sinds THB zich in 2012 heeft aangesloten bij Amwins heeft THB haar jaarlijkse geplaatste premie verdubbeld naar meer dan $ 2 miljard en is nu één van de grootste onafhankelijke gespecialiseerde groothandelaars op de Londense markt, die kleinhandelaars en -markten bedient in Noord-Amerika, Europa en internationaal.

“THB heeft bijgedragen aan het succes van Amwins door onze capaciteit en wereldwijde markttoegang uit te breiden,” zei Scott M. Purviance, Chief Executive Officer van Amwins. “Het werk dat we het afgelopen decennium samen hebben verricht, heeft beide bedrijven sterker gemaakt. De ontwikkeling naar de nieuwe naam Amwins Global Risks verenigt het bedrijf verder, onderschrijft ons groothandelaarsmodel en weerspiegelt onze unieke cultuur en ambities voor verdere groei.”

De maatregel maakt deel uit van een bredere update van de merkidentiteit van Amwin, waaronder een nieuw logo en een nieuwe campagne die de “one firm”-benadering van het bedrijf bij het ondersteunen van cliënten en markten weerspiegelt.

“Elk onderdeel van het bedrijf van Amwins heeft een voorgeschiedenis van bijeenkomen om meer te bereiken dan we afzonderlijk zouden kunnen,” aldus Matthew Crane, Chief Executive Officer van het hernoemde Amwins Global Risks. “Ons verenigen onder één merknaam weerspiegelt onze bekwaamheden en ambities beter terwijl we internationaal blijven uitbreiden. Amwins Global Risks is een natuurlijke progressie die de nadruk legt op de groei van ons bedrijf, onze samenwerkingscultuur en ons vermogen om expertise op te bouwen voorbij grenzen en wereldwijde markten.”

Het netwerk van partnerbedrijven van Amwins Global Risks in Latijns-Amerika en Azië zullen de merknaam THB behouden.

Ga voor meer informatie over Amwins Global Risks naar amwins.com.

Over Amwins

Amwins Group, Inc. is de grootste onafhankelijke groothandelaar in specialistische verzekeringsproducten in de Verenigde Staten, gericht op het bedienen van retailverzekeringsagenten door het bieden van eigendoms- en schadeverzekeringsproducten, gespecialiseerde uitkeringsregelingen voor groepen en administratieve diensten. Het bedrijf is gevestigd in Charlotte, N.C., en opereert via 115 kantoren wereldwijd en behandelt premies met een omvang van jaarlijks meer dan $ 22 miljard. Ga voor meer informatie naar www.amwins.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Informatie voor de VS:

Lisa Kuszmar

Senior Vice President, Marketing

704.749.2780

lisa.kuszmar@amwins.com

Informatie internationaal:

Julian Vereker

Distribution & Marketing Director

+44 (0) 207 469 0107

julian.vereker@amwins.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr