22:12 uur 18-02-2021

Zycus lanceert #CognitiveProcurement temidden van 1200 deelnemers die meer dan 500 bedrijven vertegenwoordigen op Horizon 2021

  • Horizon, het vlaggenschipevenement van Zycus vindt dit jaar op virtuele wijze plaats
  • Aan het evenement namen meer dan 1200 professionals deel uit de inkoop-, financiële en technologiefuncties
  • Zycus lanceerde Cognitive Procurement, de Source to Pay-oplossing geïntegreerd met Merlin AI-suite
  • Meer dan 200 live demo’s en persoonlijke connecties leidden tot meer dan 60 uitingen van interesse van internationale ondernemingen

PRINCETON, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Zycus, een wereldleider in inkooptechnologieoplossingen in de Source-to-Pay-suite, heeft Cognitive Procurement gelanceerd tijdens Horizon 2021. Horizon, het vlaggenschipevenement van Zycus, werd dit jaar virtueel georganiseerd en er waren meer dan 1200 senior deelnemers van meer dan 500 bedrijven en uit 36 landen in Noord- en Zuid-Amerika, EMEA, Afrika en APAC.

De aanzienlijke zakelijke disruptie als gevolg van de COVID-pandemie verergerde de uitdagingen waarmee bedrijven werden geconfronteerd als gevolg van oude, onhandige software. Horizon 2021 bood bedrijven een forum om hun best practices te delen voor het beheer van versnelde transformaties van inkooptechnologie, terwijl de rimpeleffecten van risico’s werden beperkt, wat een topprioriteit is voor de hoofden van inkoop en Chief Finance Officers. Horizon 2021 kwam ook met een duidelijk signaal dat inkoop- en financiële professionals meer in de melk te brokkelen moeten hebben, dus zouden ze geen genoegen moeten nemen met minder en met defecte oude oplossingen, en dat ze juist om meer moeten vragen.

Op het evenement vond ook de onthulling plaats door Aatish Dedhia, CEO van Zycus, van de nieuwe merkidentiteit van Zycus die afgestemd is op Cognitive Procurement op Horizon 2021. Cognitive Procurement weerspiegelt Zycus’ eigen holistische toepassing van kunstmatige intelligentie in de S2P-cyclus en combineert autonome inkoop, bruikbare voorspellende intelligentie en conversationele AI.

Aatish Dedhia, CEO, Zycus, sprak bij de gelegenheid: “Bij Zycus was 2020 een jaar van intensieve samenwerking met honderden van onze bestaande klanten terwijl we hen door de crisis heen hielpen. Tijdens het proces hebben we ook een groter aanbod voor risicobeheer ontwikkeld en gelanceerd, zoals iRisk, Merlin Risk Radar en MCI, om klanten te helpen de risico’s in de toeleveringsketen volledig te beheren. In 2020 werkten we ook samen met meerdere nieuwe ondernemingen en internationale bedrijven, en hielpen we hen bij de overgang van hun onhandige silo-software naar het Cognitive Procurement-aanbod van Zycus.”

De agenda was gericht op het opbouwen van veerkracht en groei in onzekere tijden en omvatte meer dan 20 sessies:

  • Belangrijke toespraken en breakout-sessies met leiders van wereldwijde merken zoals Coca-Cola, Dow, Radisson Hotel Group, Hapag-Lloyd, Belden, Sirva en vele anderen
  • Expertpanels en brancheoverzichten van toonaangevende analisten zoals Gartner, Forrester en The Hackett Group
  • Casepresentaties van Zycus’ gerenommeerde pool van wereldwijde klanten zoals SPIE, Tata Sky,TECOM, Heineken, Danone en meer
  • Wereldwijde sponsorpartners zoals AWS, Accenture, Velocity Procurement and Beltrees Consulting
  • Het management Zycus leverde nieuwe productinnovaties, AI-product roadmaps in combinatie met meer dan 200 live demo’s en persoonlijke sessies, met als resultaat meer dan 60 uitingen van interesse van wereldwijde ondernemingen!

Over Zycus:

Zycus is een toonaangevende wereldwijde leverancier van end-to-end Source-to-Pay-suite. Het uitgebreide productportfolio omvat toepassingen voor zowel operationele als strategische aspecten van inkoop: eProcurement, e-Invoicing, uitgavenanalyse, eSourcing, contractbeheer, leveranciersbeheer, beheer van financiële besparingen, beheer van aanvragen en projectbeheer. Ga voor meer informatie over Zycus naar www.zycus.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zycus Inc

Anupama Phal

anupama.phal@zycus.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr