20:43 uur 18-02-2021

Andersen Global zet haar uitbreiding in Centraal-Azië voort met één van de grootste advocatenkantoren in Turkmenistan

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global breidt haar platform in Centraal-Azië uit middels een samenwerkingsovereenkomst met de in Turkmenistan gevestigde firma Altyn Kanun LLC en versterkt de aanwezigheid van de organisatie in de regio door aanvullend bereik te bieden.

Altyn Kanun LLC, opgericht in 2008, levert juridische diensten aan toonaangevende transnationale ondernemingen, financiële instellingen, beleggingsfondsen, overheidsinstellingen, en grote bedrijven op lokaal en internationaal niveau. De full-service-firma, met beherend vennoot Kerim M. Akmamedov aan het roer, beschikt over competenties op het gebied van ondernemings- en commercieel recht, procesvoering, geschillenbeslechting, arbeidsrecht, energie, douane- en handelsrecht, het bankwezen en belastingen. De firma richt zich op verschillende economische sectoren, waaronder olie en gas, energie, de chemische industrie, mijnbouw, textiel, constructie, transport en logistiek.

“De behoeften van onze klanten staan altijd centraal bij alles wat we doen,” verklaarde Kerim. “Door de jaren heen is onze firma bekend komen te staan om de hoogwaardige diensten die we onze klanten leveren, met behoud van de hoogste standaarden van integriteit, transparantie en dienstverlening. De samenwerking met de gelijkgestemde professionals bij Andersen Global draagt bij aan onze verdere groei en aan de uitbreiding en verdieping van ons dienstenaanbod.”

“Kerim en zijn team hebben hun toewijding aan rentmeesterschap ruimschoots aangetoond, en dit heeft hen tot één van de toonaangevende advocatenkantoren in Turkmenistan gemaakt,” gaf Mark Vorsatz, bestuursvoorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen, aan. “Ze hebben een diepgaande kennis van en expertise in de juridische omgeving van het land. Onze overeenstemmende waarden en klantgerichte benadering maken een synergetische samenwerking mogelijk die ons positioneert voor verdere uitbreiding van onze voetafdruk in de regio.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 7.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 253 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr