22:05 uur 10-02-2021

Zynga maakt financiële resultaten vierde kwartaal en gehele jaar 2020 bekend

Meldt hoogste kwartaal- en jaaromzet en boekingen in de geschiedenis van Zynga

Genereert record kwartaal- en jaarkasstroom uit bedrijfsuitoefening

Is ongeëvenaard gepositioneerd als één van de meest vooraanstaande uitgevers van mobiele games in de wereld

Groei-initiatieven realiseren in 2021 en daarna

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) maakte vandaag de financiële resultaten bekend voor het vierde kwartaal en het gehele jaar die eindigden op 31 december 2020 door het posten van de driemaandelijkse winstbrief van het management voor het vierde kwartaal van 2020 op de investeerdersrelatieswebsite van het bedrijf. Zie de bijgevoegde driemaandelijkse winstbrief of ga naar http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results voor toegang tot de brief.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210210005130/nl/

“In een ongekend jaar sloten onze getalenteerde en veerkrachtige teams het vierde kwartaal sterk af, met het presenteren van de hoogste kwartaalwinst en -boekingen in de geschiedenis van Zynga. Onze realisering voegde in geheel 2020 belangrijke schaal toe aan ons live-servicesplatform en versterkte onze positie als één van de meest vooraanstaande uitgevers van mobiele games in de wereld,” aldus Frank Gibeau, Chief Executive Officer van Zynga. “Onze live-servicesportefeuille is in 2021 geweldig van start gegaan met aan de leiding Forever Franchises, momentum in Harry Potter: Puzzles & Spells en twee nieuwe top gedownloade hyper-casual games van Rollic. Zynga’s meerjarenstrategie van groei van onze live-services, heeft door het lanceren van nieuwe games en het investeren in spannende groeikansen ons goed gepositioneerd voor groei in 2021 en daarna.”

Het management van Zynga belegt vandaag ook een conferentiegesprek om 14:00 uur Pacific Time (17:00 uur Eastern Time) om de bedrijfsresultaten te bespreken. Tijdens het gesprek kunnen vragen worden gesteld en Zynga zal op zoveel mogelijk vragen reageren.

Het conferentiegesprek is toegankelijk via http://investor.zynga.com – een herhaling zal na het gesprek beschikbaar zijn op de website – of via het onderstaande inbelnummer:

  • Kosteloos inbelnummer: (800) 537-0745
  • Internationaal inbelnummer: (253) 237-1142
  • Conferentie-ID: 8094404

Over Zynga Inc.

Zynga is een wereldmarktleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ en Zynga Poker™. Zynga’s games zijn beschikbaar in meer dan 150 landen en kunnen wereldwijd op sociale platforms en mobiele apparaten worden gespeeld. Het bedrijf, opgericht in 2007, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en vestigingen in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook of de blog van Zynga.

Toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat toekomstgerichte uitspraken in verband met, onder andere, onze bedrijfdoelstellingen en toekomstige groeikansen. Toekomstgerichte uitspraken omvatten vaak woorden zoals ‘perspectief’, ‘verwacht’, ‘gepland’, ‘van plan zijn’, ‘zullen’, ‘anticiperen’, ‘geloven’, ‘target’, ‘verwachten’, en andere uitspraken in de toekomende tijd die in het algemeen toekomstgericht zijn. De verwezenlijking of het succes van de zaken zoals beschreven door dergelijke toekomstgerichte uitspraken omvatten belangrijke risico’s, onzekerheden en veronderstellingen. In dergelijke toekomstgerichte uitspraken, die gebaseerd zijn op informatie die ons ter beschikking stond op de datum van dit bericht, moet geen overmatig vertrouwen worden gesteld. Wij gaan geen verplichting aan om dergelijke uitspraken te actualiseren. Meer informatie over deze risico’s, onzekerheden en veronderstellingen is of zal in meer detail worden beschreven in onze publieke deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (de “SEC”), waarvan kopieën verkrijgbaar zijn op onze website voor investeerdersrelaties op http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Noot van de redactie

Bezoek om B-roll beeldmateriaal en belangrijk reclamemateriaal van Zynga’s games te downloaden: http://bit.ly/ZyngaQ42020

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties:

Rebecca Lau

Investors@zynga.com

Mediarelaties:

Sarah Ross

Sarah@zynga.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr