18:51 uur 01-02-2021

MEGALOBOX 2: NOMAD in april 2021 in première op TOKYO MX & BS11

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– TMS Entertainment maakte vandaag bekend dat MEGALOBOX 2: NOMAD, het langverwachte vervolg op de internationaal geprezen animeserie MEGALOBOX, gaat in april 2021 in première op de Japanse televisienetwerken TOKYO MX en BS11.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210201005762/nl/

teaser visual of Nomad (Graphic: Business Wire)

teaser visual of Nomad (Graphic: Business Wire)

MEGALOBOX, een serie gebaseerd op Tomorrow’s Joe van Asao Takamori (Ikki Kajiwara) en Tetsuya Chiba, werd oorspronkelijk uitgebracht in 2018 om de 50e verjaardag van de originele mangatitel te herdenken.

Teasertrailer en beelden onthuld

De teasertrailer en beelden zijn ook voorafgaand aan de uitzending onthuld.

Bekijk nu de teaser: https://youtu.be/bjl0qMgrugQ

De opvallende teaserbeelden, getekend door de regisseur Yo Moriyama, toont Joe die met zijn uitrusting over het lichaam vol littekens staat. Zeven jaar na de heerschappij van Joe als de eerste Megalonia-kampioen, komen we hem nu tegen en noemt hij zichzelf Nomad. De begeleidende teasertrailer onthult een glimp van wat er met Joe was gebeurd na de noodlottige wedstrijd met Yuri in MEGALOBOX.

OVER MEGALOBOX 2: NOMAD

Uiteindelijk was “Gearless” Joe degene die regeerde als de kampioen van Megalonia, een allereerste megalobox-toernooi. Overal waren fans gebiologeerd door de snelle opkomst van Joe die in slechts drie maanden en zonder het gebruik van uitrusting uit de diepste ondergrondse ring naar de top sprong. Zeven jaar later vocht “Gearless” Joe opnieuw in ondergrondse wedstrijden. Hij is verfraaid met littekens en trekt opnieuw zijn uitrusting aan, maar nu staat hij alleen bekend als Nomad…

INTERNET: https://megalobox.com/
Twitter: https://twitter.com/joe50_megalobox

STAF

Origineel concept: Tomorrow’s Joe

Originele stripboeken gemaakt door Asao Takamori, Tetsuya Chiba / uitgegeven door Kodansha.

Directeur/conceptontwerper: Yo Moriyama

Scenario: Katsuhiko Manabe, Kensaku Kojima

Karakterontwerper: Ayumi Kurashima

Subkarakterontwerper: Naomi Kaneda

Muziek: mabanua

Animatieproductie: TMS Entertainment Co., Ltd.

Geproduceerd door MEGALOBOX2 Project

SPELERS

Joe/NOMAD: Yoshimasa Hosoya

GANSAKU NANBU: Shiro Saito

YURI: Hiroki Yasumoto

SACHIO: Michiyo Murase

© Asao Takamori, Tetsuya Chiba/Kodansha/MEGALOBOX2-project. Alle rechten voorbehouden.

Over TMS Entertainment

Door een balans te behouden tussen creativiteit en zakelijke productie, biedt TMS Entertainment een bedrijf met totaaloplossingen voor diensten van IP-creatie tot verbetering van de klanttevredenheid, gecentreerd rond de activiteiten op het gebied van animatieproductie, licenties en content. TMS Entertainment heeft continu geliefde animetitels geproduceerd in Japan, waaronder “Lupin the 3rd”, “Dr. STONE” en “MEGALOBOX”, terwijl het zijn bibliotheek van meer dan 12.000 afleveringen van in totaal 420 titels aan zijn wereldwijde activiteiten koppelde.

INTERNET: https://www.tms-e.co.jp/global/
Twitter: https://twitter.com/tmsanime
Facebook: https://www.facebook.com/AnimeTMS
Instagram: https://www.instagram.com/tmsanime/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

TMS Entertainment Co., Ltd. Kantoor Parijs

Internationale verkoop en licenties

Cinzia Mariani

E-mail: tmsparis@tms-e.co.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr