08:02 uur 01-02-2021

Kennisgeving betreffende zakelijke alliantie met BSMO Co., Ltd. en SBI Africa Co., Ltd.

Export van gebruikte auto’s in goede staat uit Japan, voornamelijk naar Afrika

TOKIO– (BUSINESS WIRE) – BSMO Co., Ltd. (hoofdkantoor: Minato-ku, Tokio, vertegenwoordiger directeur: Tadashi Shimizu, hierna “BSMO”) heeft vandaag aangekondigd dat BSMO een zakelijke alliantieovereenkomst is aangegaan met SBI Africa Co., Ltd. (hoofdkantoor: Minato-ku, Tokio, vertegenwoordiger directeur: Tomoya Kitagawa, hierna “SBI Afrika”).

  1. Achtergrond

Als pionier op het gebied van SNS-marketing biedt BSMO, door het beste gebruik van D2C x SNS-marketingexpertise en -technologie, one-stop growth hacking-services voor D2C e-commercebedrijven en helpt het Japanse producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren aan de wereld.

Volgens de meest recente prognoses van de Verenigde Naties zal de bevolking van Afrika, waar veel opkomende landen zijn gevestigd, naar verwachting verdubbelen van 1,06 miljard in 2019 tot 2,11 miljard in 2050.

Met de snelle bevolkingsgroei en economische groei in de Afrikaanse landen, neemt het autogebruik elk jaar toe, wat een sterke vraag naar betrouwbare en betaalbare gebruikte auto’s uit Japan doet toenemen.

Door een zakelijke alliantie te vormen met SBI Africa, dat Japanse gebruikte auto’s exporteert naar opkomende landen, zal BSMO zijn D2C x SNS marketing expertise en technologie introduceren bij de SBI Group om de D2C-export in Afrika te versterken en zo de winstgevendheid en waarden van beide partijen.

Notice Regarding Business Alliance With BSMO Co., Ltd. and SBI Africa Co., Ltd.

Exporting Used Cars in Good Condition from Japan, mainly to Africa

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– BSMO Co., Ltd. (Headquarters: Minato-ku, Tokyo, Representative Director: Tadashi Shimizu, hereinafter “BSMO”) has announced today that BSMO has entered into a business alliance agreement with SBI Africa Co., Ltd. (Headquarters: Minato-ku, Tokyo, Representative Director: Tomoya Kitagawa, hereinafter “SBI Africa”).

1. Background

As a pioneer in the field of SNS marketing, BSMO, through the best use of D2C x SNS marketing expertise and technology, provides one-stop growth hacking services for D2C e-commerce companies and helps deliver high-quality Japanese products and services to the world.

The population of Africa, where many emerging countries are located, is expected to double from 1.06 billion in 2019 to 2.11 billion people in 2050, according to the latest United Nations projections.

With the rapid population growth and economic growth in the African countries, the automobile usage rate is increasing every year which is driving a strong demand for reliable and affordable used cars from Japan.

By forming a business alliance with SBI Africa, which exports Japanese used cars to emerging countries, BSMO will introduce its D2C x SNS marketing expertise and technology to the SBI Group in order to strengthen the D2C exports in Africa, and thus improve the profitability and corporate values of both parties.

2. Details of the Business Alliance

(1) Improving the quality of SBI Africa’s products and services by providing marketing research, advertising strategies, measurement strategies, design strategies, AI analytics, operations services and customer support services.

(2) Improving the profitability and brand value of both parties in the African region through joint sales of BSMO affiliated products and services on SBI Africa’s cross-border e-commerce website.

(3) Jointly providing system development and marketing strategy services for Japanese companies operating in Africa.

(4) Improving the profitability of BSMO and the marketing capabilities of SBI Group, through BSMO’s introduction of its marketing expertise and technology to SBI Group, etc.

[Company Overview]

Name

BSMO Co., Ltd.

Location

1-17-1 Toranomon, Minato-ku, Tokyo Toranomon Hills Business Tower 14th floor

Representative

Tadashi Shimizu

Business Description

D2C marketing business, global growth hack business using SNS, branding business, media business, system development business, artificial intelligence (AI) development business, etc.

Name

SBI Africa Co., Ltd.

Location

1-6-1 Roppongi, Minato-ku, Tokyo Izumi Garden Tower 15F

Representative

Tomoya Kitagawa

Business Description

Overseas export business of domestic used cars, financial service provision business in partnership with overseas financial institutions, venture capital investment targeting the African region, etc.

Contacts

For inquiries regarding this press release:

BSMO Co., Ltd. +81-3-6459-5712

Ai Sena, Junko Nakahara

SBI Africa Co., Ltd. +81-3-6229-0086

Check out our twitter: @NewsNovumpr