15:00 uur 26-01-2021

PROFIL® lanceert nieuwe website

DANBORO, Pa.–(BUSINESS WIRE)– PROFIL®, een PennEngineering®-bedrijf en toonaangevende wereldwijde fabrikant van mechanisch verbonden bevestigingsmiddelen voor de automobielmarkt, heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe website, www.profil-global.com.

De nieuwe website, beschikbaar in het Engels en Duits, biedt bezoekers een verbeterde gebruikerservaring die het gemakkelijk maakt om meer te weten te komen over PROFIL®-producten, -installatiemethoden en -applicatiegebruik.

Naast het zeer intuïtieve en moderne site-ontwerp, omvatten de nieuwe inhoudsfuncties:

  • Interactief zoeken – gebruikers kunnen productinformatie zoeken en filteren op een verscheidenheid aan functies, waaronder producttype, maat, materiaal, toepassing en bevestigingsmethode.
  • Kostencalculator – nieuwe tool voor de berekening van kosten bepaalt de potentiële kostenbesparingen die worden behaald door gebruik te maken van PROFIL® In-Die Mechanically Attached Fasteners (MAF) in vergelijking met lasbevestigingen.
  • Interactief applicatie-overzicht– door middel van een geanimeerd en interactief voertuigdiagram kunnen gebruikers precies zien hoe en waar PROFIL®-bevestigingen worden gebruikt per applicatie: bovenframe, onderframe, sluitingen, chassis, zitting en accubehuizing.
  • Nieuwssectie – dit gedeelte bevat het laatste nieuws over PROFIL®-producten, -bedrijfsupdates, -casestudy’s en meer..

De nieuwe website zal regelmatig worden bijgewerkt met de nieuwste productinformatie die beschikbaar is. Bezoekers van de site zullen ook gemakkelijk toegang krijgen tot informatie over PROFIL® wereldwijde locaties en contactinformatie voor productie, verkoop en service.

Over PROFIL®

PROFIL® (een PennEngineering ®-bedrijf) is ‘s werelds belangrijkste fabrikant van mechanisch verbonden bevestigingen (MAF), een alternatief voor traditionele lasbevestigingen, voor de auto-industrie. PROFIL® werkt al meer dan 50 jaar samen met ‘s werelds toonaangevende auto-OEM’s om kosteneffectieve verbindingsoplossingen met hoge integriteit te ontwikkelen en te maken voor een breed scala aan veeleisende voertuigtoepassingen.

Over PennEngineering®

Sinds 1942 heeft PennEngineering een reputatie opgebouwd als wereldleider in de bevestigingsindustrie. Het toonaangevende merk van het bedrijf, PEM®– en microPEM®-bevestigingsmiddelen, worden beschouwd als het belangrijkste product in de industrie voor het bevestigen van dunne platen, terwijl 6 additionele gerespecteerde merken onze uitgebreide mogelijkheden ondersteunen: Haeger®-hardware-inbrengmachines; speciale PROFIL®-bevestigingsmiddelen; ATLAS®-merkklinkmoeren; hoogwaardige PennAuto-bevestigingsoplossingen; SI®-merkinzetstukken en Heyco®-giet- en persproducten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Chris Aldred

Senior Marketing Communications Manager

caldred@pemnet.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr