16:59 uur 25-01-2021

Cavli Wireless start de productie van LPWAN-, LTE- en 5G IoT-modules in India op basis van GCT semiconductor chipsets

“De eSIM geïntegreerde LTE/LPWAN IoT-modules van Cavli zijn de allereerste draadloze communicatieoplossing die worden ontworpen en vervaardigd in India om IoT-toepassingen in smart cities, de automobielindustrie, energie- en nutsbedrijven, productie, gezondheidszorg en landbouw over de hele wereld, van stroom te voorzien.”

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Cavli Wireless, is een samenwerking aangegaan met GCT Semiconductor en heeft de chipsets in licentie gegeven voor de fabricage en productie van LPWAN-, LTE- en 5G IoT-modules in India. Dit is het allereerste initiatief om de productie van LTE/LPWAN IoT-modules van industriekwaliteit in India op te starten. India is een opkomend centrum van IoT-productontwikkeling voor de wereldmarkt en een IoT-module die in India is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd, is al welkom nieuws voor het bestaande klantenbestand van Cavli.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210125005605/nl/

C42GM is a single-mode LTE CAT M1/NB1/NB2 (upgradable to Release 14) compatible Smart Cellular Module based on 3GPP Release 13, that comes with an integrated eSIM. C42GM has a healthy battery life profile of ten years due to Deep Sleep Mode capability. It also comes with integrated GNSS, Bluetooth 4.2 & Sigfox. The integrated eSIM coupled with Cavli Hubble Global Connectivity ensures the module can be deployed across the globe, making it an ideal solution for logistics, automotive, vehicle tracking systems and more (Photo: Business Wire)

C42GM is a single-mode LTE CAT M1/NB1/NB2 (upgradable to Release 14) compatible Smart Cellular Module based on 3GPP Release 13, that comes with an integrated eSIM. C42GM has a healthy battery life profile of ten years due to Deep Sleep Mode capability. It also comes with integrated GNSS, Bluetooth 4.2 & Sigfox. The integrated eSIM coupled with Cavli Hubble Global Connectivity ensures the module can be deployed across the globe, making it an ideal solution for logistics, automotive, vehicle tracking systems and more (Photo: Business Wire)

GCT Semiconductor, Inc. ontwerpt en ontwikkelt innovatieve LTE-chipsetoplossingen voor de 4G LTE-, LPWAN- en 5G-draadloze communicatie-industrie.

Een belangrijk hoogtepunt in deze samenwerking is de LTE CAT M1/NB1/NB2 C42GM slimme IoT-module gebaseerd op GCT GDM7243i, die wordt geleverd met een geïntegreerde eSIM, GNSS, CAN-controller en BLE-4.2, waardoor het de droomhardware van elke oplossingenfabrikant in activatracking en de automobielindustrie is. Bovendien is de C42GM slimme IoT-module Sigfox-compatibel, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor organisaties die zich richten op hybride connectiviteitsoplossingen. Een breed scala aan LPWAN-toepassingen/praktische gebruikssituaties zoals trackers, wearables, slimme energiemeters en andere op sensor gebaseerde oplossingen voor smart city-projecten kunnen naadloos worden gevoed met de in eSIM geïntegreerde C42GM slimme IoT-module met wereldwijde connectiviteit.

De steeds groter wordende draadloze connectiviteitsindustrie, nu aangewakkerd door de extra druk op digitalisering, in de nasleep van de pandemie, maakt voor India de weg vrij om zich te ontpoppen als een wereldwijd elektronisch productiecentrum voor de ontwikkelde markten. Deze samenwerking met GCT Semiconductor positioneert Cavli Wireless als een wereldwijde voorkeurspartner voor veel zakelijke IoT-projecten waar de markt vraagt om hardwareproducten voor connectiviteit met een hoog integratieniveau.

Momenteel lopen er pilots met klanten over de hele wereld, de eerste IoT-module van dit partnerschap, de C42GM zal vanaf het 1e kwartaal 2021 wereldwijd worden verzonden op basis van massaproductie.

Makers van IoT-oplossingen die geïnteresseerd zijn in het vooraf bestellen van een evaluatieset kunnen de link voor hetzelfde bezoeken.

Lees hier het laatste nieuws en updates over Cavli Wireless

Over Cavli Wireless, Inc.

Cavli Wireless is een fabrikant van mobiele IoT-modules, met het hoofdkantoor in San Jose, Californië, die IoT-connectiviteit en gegevensbeheer combineert in één enkel platform. Cavli ontwerpt en vervaardigt mobiele IoT-slimme modules van industriële kwaliteit die de betrouwbaarheid van apparatuur verbeteren en ontwikkelingsprocessen versnellen voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder smart city-implementaties, industriële automatisering, logistiek en transport, gezondheidszorg en veiligheid van mensen. Alle slimme modules die door Cavli worden ontwikkeld zijn uitgerust met wereldwijde mobiele connectiviteit via geïntegreerde eSIM-functionaliteit die gebruikers betaalbare wereldwijde dataprijzen, vereenvoudigde apparaatbeheerprocessen en gecentraliseerd abonnementsbeheer biedt via hun eigen cloudgebaseerde interface Cavli Hubble.

Over GCT Semiconductor, Inc.

GCT Semiconductor is een toonaangevende fabless-ontwerper en leverancier van geavanceerde 4G LTE- en 5G-halfgeleideroplossingen. De in de markt bewezen LTE-oplossingen van GCT hebben snelle en betrouwbare LTE-connectiviteit met tal van commerciële apparaten mogelijk gemaakt, zoals smartphones, tablets, hotspots, USB-dongles, routers, M2M-applicaties, enz., voor ‘s werelds beste LTE-providers. GCT biedt LTE-oplossingen die zijn geoptimaliseerd voor het Internet of Things (IoT). De systeem-op-chips van GCT integreren radiofrequentie, basisbandmodem en digitale signaalverwerkingsfuncties en bieden daarom complete 4G- en 5G-platformoplossingen met kleine vormfactoren, een laag stroomverbruik, hoge prestaties, hoge betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit. Ga voor meer informatie naar www.gctsemi.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ajit Thomas

Medeoprichter en CMO, Cavli Wireless

ajit@cavliwireless.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr