17:59 uur 21-01-2021

Andersen Global versterkt Afrikaans platform met Kashadah & Co.

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global blijft zijn concurrentievoordeel in de Afrikaanse regio versterken door middel van een samenwerkingsovereenkomst met full-service belastingkantoor Kashadah & Co. in Libië.

Kashadah & Co., opgericht in 1974 door Office Managing Partner Abdussalam Kashadah, biedt een breed scala aan diensten, waaronder belastingplanning, advies en compliance, verzekering en zakelijk advies, sociale zekerheidsregelingen, bedrijfsregistratie, curatele en liquidatie. De klanten van het in Tripoli gevestigde bedrijf zijn onder meer oliemaatschappijen, banken en overheidsinstellingen.

”We zijn verheugd over deze kans om samen te werken met gelijkgestemde professionals die onze filosofieën en visie delen om de allerbeste diensten te leveren met een klantgerichte aanpak”, zei Abdussalam. ”We hebben een langdurige werkrelatie met samenwerkende firma Jelil Bouraoui & Associates in Tunesië, en kijken ernaar uit om samen te werken met het lid en samenwerkende bedrijven in de regio en wereldwijd.”

Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz voegde toe: “Kashadah & Co. was van 1987 tot 2002 een dochteronderneming van Arthur Andersen en is momenteel een van de toonaangevende belasting- en accountantskantoren in Libië. Onze gedeelde cultuur zijn belangrijke verbindingen, evenals de natuurlijke verbindingen die Abdussalam en zijn team hebben gevormd met onze andere samenwerkende bedrijven in Noord-Afrika. Deze integratie versterkt ons vermogen om naadloos synergetische kwaliteitsoplossingen te bieden aan onze klanten op lokaal en internationaal niveau.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 7.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 232 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr