12:04 uur 19-01-2021

Claret Capital Partners kondigt fonds III aan

LONDEN– (BUSINESS WIRE) – Claret Capital Partners Limited (“Claret”) (voorheen Harbert European Growth Capital), is verheugd de eerste sluiting van hun derde fonds aan te kondigen. Fonds III zal blijven investeren in innovatieve technologie- en biowetenschappelijke bedrijven in de groeifase in heel Europa, voornamelijk ter ondersteuning van organische groei en fusies en overnames.

Claret Capital Partners werd gevormd door de MBO van Harbert European Growth Capital in 2020. In de afgelopen zeven jaar is het team achter Claret Capital uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande leveranciers van groeischulden aan het MKB in Europa, met investeringen van meer dan een half miljard euro.

De vorige fondsen hebben steun verleend aan meer dan 120 Europese MKB-bedrijven uit een breed scala van regio’s in Europa, waaronder bedrijven als SuperAwesome (nu Epic Games), PPRO, Novacyt Plc., JobandTalent, WeFox, Razor en Miss Group. De opdrachtgevers van Claret zijn al meer dan 20 jaar actief op de markten voor technologiefinanciering.

Claret Capital Partners Announces Fund III

LONDON–(BUSINESS WIRE)– Claret Capital Partners Limited (“Claret”) (formerly Harbert European Growth Capital), is pleased to announce the first closing of their third fund. Fund III will continue to invest in innovative growth stage tech and life science businesses throughout Europe primarily to support organic growth and M&A.

Claret Capital Partners was formed through the MBO of Harbert European Growth Capital in 2020. Over the past seven years, the team behind Claret Capital has become one of the preeminent providers of growth debt to SMEs in Europe, investing in excess of half a billion euro.

The previous funds have backed over 120 European SMEs from a wide range of geographies across Europe, including companies like SuperAwesome (now Epic Games), PPRO, Novacyt Plc., JobandTalent, WeFox, Razor and Miss Group. The Claret principals have been active in the technology financing markets for over 20 years.

Johan Kampe, Managing Partner of Claret Capital commented, “We are proud to announce our third Fund, after what has been a challenging year for everyone. We intend to continue to support European growth businesses and appreciate the continued confidence of our investors”.

David Bateman, Managing Partner of Claret Capital stated, “We are excited to start investing out of our third fund at a time of tremendous opportunity in the wider European tech & life sciences sector, which is expanding rapidly. We see strong demand for our capital from Europe’s best entrepreneurs and look forward to continuing to support them.”

For more information please find us at www.claret-capital.com

Contacts

Lyall Davenport

ld@claret-capital.com
+447481492996

Check out our twitter: @NewsNovumpr