21:52 uur 19-01-2021

Andersen Global begint in Malawi

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global zet voet aan de grond op de markt van Malawi door middel van een samenwerkingsovereenkomst met Knight & Knight, waarmee het zijn platform op het Afrikaanse continent versterkt en extra dekking toevoegt in de oostelijke regio.

Knight & Knight is opgericht in 2003 en is een fullservice advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in alle facetten van het ondernemingsrecht met capaciteiten op het gebied van bankieren en financiën, procesvoering, intellectuele eigendom, handelsrecht, vastgoed, arbeidsrecht, fusies en overnames en regelgevingskwesties. Met twee partners en zes professionals bedient het bedrijf personen en organisaties van verschillende groottes, waarbij het een groot aantal bedrijven in het hele land vertegenwoordigt, evenals transactionele entiteiten, multinationals, bank- en financiële instellingen, overheidsbedrijven, verschillende ministeries, staats- en centrale overheidsinstanties en niet-gouvernementele organisaties.

“In de kern van ons bedrijf is het altijd onze filosofie geweest om eersteklas diensten te bieden die zijn bedoeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten”, zei Office Managing Partner Yambani Mulemba. “Onze samenwerking met Andersen Global versterkt onze toewijding om onze klanten effectieve, uitgebreide oplossingen te bieden en versterkt onze groei en capaciteiten op de Afrikaanse markt en wereldwijd.”

“Knight & Knight heeft de afgelopen jaren hun praktijkgebieden uitgebreid en gediversifieerd, en ze hebben zichzelf met succes gepositioneerd als een overheersend bedrijf in de markt,” zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Samenwerking met Yambani en het team stelt ons in staat nog effectiever te werken in de hele regio met hun expertise en onze sterk op elkaar afgestemde waarden van rentmeesterschap en transparantie. Dit is een andere belangrijke koppeling van onze uitbreidingsstrategie in Afrika.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 7.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 231 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr