16:16 uur 18-01-2021

Reply tekent overeenkomst met AWS voor de ontwikkeling van industrieoplossingen

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply, specialist op het gebied van nieuwe communicatiekanalen en digitale media, maakt vandaag bekend dat het bedrijf een strategische samenwerkingsovereenkomst met Amazon Web Services (AWS) heeft gesloten voor de ontwikkeling van industrieoplossingen voor klanten in de financiële diensten-, productie-, automobiel-, detailhandel-, energie- en telecommunicatiesector.

In het kader van deze overeenkomst gaan de bedrijven uit de Reply Group die zijn gewijd aan AWS – Comsysto Reply, Data Reply, Sense Reply en Storm Reply – samenwerken met organisaties van vrijwel elke omvang om hen in staat te stellen sneller te innoveren en doorlopend verbeteringen aan te brengen in hun bedrijfsprocessen door middel van geavanceerde en veilige AWS-technologieën.

De bedrijven van Reply die zijn gewijd aan AWS gaan oplossingen aanbieden voor klanten uit de sterk gereguleerde financiële dienstensector door hen te voorzien van strategische en beveiligingsgerelateerde adviezen, werkwijzen en raamwerken voor het moderniseren van verouderde platforms, en van oplossingen voor de aanpak van gevallen van fraude en financiële criminaliteit. Daarnaast gaan ze klanten uit de industriële en productiesector voorzien van de middelen die ze nodig hebben om IoT-oplossingen (Internet of Things) te implementeren en te integreren in combinatie met data- en analysediensten om productieprocessen te optimaliseren door middel van voorspellend onderhoud, om de kwaliteitsborging van producten te verbeteren met behulp van kunstmatige intelligentie en zelflerende systemen, en om cloudgebaseerde oplossingen te bieden voor verbonden voertuigen.

“Dankzij onze bedrijven Comsysto Reply, Data Reply, Sense Reply en Storm Reply zijn we in staat geavanceerde, veilige en innovatieve oplossingen te bieden om de bedrijfsactiviteiten van onze klanten te transformeren,” aldus Filippo Rizzante, CTO van Reply. “We zijn uiterst enthousiast over de mogelijkheden voor onze klanten die door deze nieuwe overeenkomst worden geboden en over hoe de overeenkomst onze relatie met AWS opnieuw naar een hoger niveau tilt.”

“We zijn zeer verheugd over de voortdurende investeringen van Reply in de verbetering van de ondersteuning van klanten wereldwijd bij het in hoog tempo overzetten van hun organisaties naar AWS,” aldus Andy Isherwood, Managing Director EMEA van Amazon Web Services, Inc. “Door deze nieuwe overeenkomst kunnen bestaande klanten van Reply profiteren van de aanvullende investeringen die onze beide organisaties gaan verrichten. En nieuwe klanten kunnen zich voortaan wenden tot een AWS Premier Consulting Partner met grondige expertise op het gebied van AWS en het vermogen om hun organisatie te helpen de innovatie en digitale transformatie te versnellen.”

Nexi, het grootste Italiaanse PayTech-bedrijf, toonaangevend op het gebied van digitale betalingen, is een van de klanten die een innovatieve cloudgebaseerde oplossing van AWS en Reply in gebruik hebben genomen. “Voor ons cloudtransformatieproces waren we op zoek naar een partner met krachtige ervaring op het gebied van data-analyse in de cloud die heeft aangetoond in staat te zijn oplossingen te leveren in een productieomgeving,” aldus Stefano Gatti, Hoofd van Data & Analytics bij Nexi. “We zagen in Reply een bedrijf dat in staat is ons in dit proces te ondersteunen, met grondige kennis van de technologische aspecten van de door ons gekozen cloudprovider.”

Reply

Reply [MTA, STAR: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen die zijn gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van uiterst gespecialiseerde bedrijven, specificeert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk zijn geworden door de nieuwe modellen op basis van AI, big data, cloudcomputing, digitale media en het Internet of Things. Reply biedt adviezen, systeemintegratie en digitale services aan organisaties in de telecom- en mediasector, de industrie- en dienstensector, het bank- en verzekeringswezen en de publieke sector. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +3902535761

Check out our twitter: @NewsNovumpr