19:16 uur 14-01-2021

Andersen Global begint in Zweden met Unum Tax

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global initieert uitbreiding naar Zweden met samenwerkende firma Unum Tax, waarmee het zijn Europese platform vergroot.

Unum Tax is opgericht in 2019 en levert fiscale dienstverlening aan bedrijven, organisaties en stichtingen met een primaire focus op grote en middelgrote ondernemingen in alle bedrijfstakken. Onder leiding van Managing Partner Lynda Ondrasek Olofsson, is het in Stockholm gevestigde bedrijf gespecialiseerd in belastingadvies, due diligence, transactieondersteuning, btw, inkomstenbelasting en belastingstructurering.

“De basis van ons kantoor is opgebouwd door ervaren belastingadviseurs die gepassioneerd zijn om klanten te helpen bij het navigeren door het steeds veranderende belastingklimaat”, zei Lynda. “We begrijpen de behoefte aan innovatieve, naadloze oplossingen op lokaal en internationaal niveau, en we zetten ons in om de beste diensten te leveren om uitgebreide en op maat gemaakte oplossingen te garanderen. We kijken ernaar uit om samen te werken met Andersen Global, aangezien we een gemeenschappelijke visie delen om klanten op het hoogste niveau te bedienen.”

“We hebben al een werkrelatie opgebouwd met het kantoor, en hun ervaring en kennis van hun markt versterken ons concurrentievoordeel in de regio”, zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Het kantoor deelt de toewijding van onze organisatie aan onafhankelijkheid en transparantie, en biedt onze organisatie een nog een sterke bouwsteen terwijl we doorgaan met het creëren van een nog robuustere aanwezigheid in Europa.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 230 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr