02:18 uur 12-01-2021

Stewart Title® kondigt met genoegen de opening van een nieuwe Europese underwriter aan

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Stewart Title Limited, de underwriter voor de transacties van Stewart in het Verenigd Koninkrijk, de Bahama’s en Australië (en voorheen in Europa), kondigde vandaag de opening van een nieuwe underwriter in Malta aan. De nieuwe underwriter zal actief zijn onder de naam Stewart Title Europe Limited en zal alle transacties binnen de Europese Unie verzorgen.

Algemeen directeur Tomasz Klodowski blijft leidinggeven aan de Europese bedrijfsvoering en -ontwikkeling.

“Bij Stewart is er het afgelopen jaar veel veranderd, in positief opzicht. Dat heeft ons gepositioneerd voor toekomstige groei,” verklaarde Steven Lessack, president van de Stewart Group. “Onze nieuwe entiteit in Europa is opgericht om deze groei te ondersteunen. We zijn verheugd om een sterke verzekeringspartner van eigendomstitels te kunnen blijven voor onze opdrachtgevers in de regio, dankzij de underwritingexpertise en superieure service die het handelsmerk is geworden van het merk Stewart.”

Stewart Title Europe Limited zal zijn lokale underwritingcontracten in de regio behouden en de brede ervaring, marktkennis en gemoedsrust blijven bieden die onze opdrachtgevers verwachten. De lange geschiedenis van Stewart in Europa, de noemenswaardige deals die het in de regio heeft onderschreven en zijn financiële draagkracht spreken allemaal voor zijn vermogen om opdrachtgevers optimale steun te bieden.

Transacties in het Verenigd Koninkrijk zullen verwerkt blijven worden door Stewart Title Limited, de in Londen gevestigde underwriter van het bedrijf voor het Verenigd Koninkrijk.

Het nieuwe kantoor in Malta bevindt zich in Junction Business Centre, 1st Floor, Sqaq Lourdes, St Julian’s SWQ 3334 Malta.

Bezoek stewarteu.com voor aanvullende informatie.

Over Stewart Title Limited

Stewart Title Limited is een verzekeraar van eigendomstitels die is geautoriseerd door de Prudential Regulation Authority en wordt gereguleerd door de Financial Conduct Authority en de Prudential Regulation Authority. Als een volledige dochteronderneming van Stewart Title Guaranty Company is Stewart Title Limited de underwriter voor de transacties van Stewart in het Verenigd Koninkrijk, de Bahama’s en Australië. Stewart Title Europe Limited, de dochteronderneming van het bedrijf, is de underwriter van zijn transacties binnen de Europese Unie. Het bedrijf biedt verzekeringspolissen voor eigendomstitels die zijn opdrachtgevers helpt om moeilijke situaties omtrent eigendomstitels creatief op te lossen zodat ze hun transacties efficiënt en veilig kunnen afsluiten. Meer informatie is te vinden op stewartuk.com of stewarteu.com.

Over Stewart

Stewart (NYSE-STC) is een wereldwijde dienstverlener op het gebied van onroerend goed, die producten en diensten aanbiedt via onze directe activiteiten, netwerk van Stewart Trusted Providers™ en familie van bedrijven. Van residentiële en commerciële eigendomsverzekering en sluitings- en regelingsdiensten tot gespecialiseerde aanbiedingen voor de hypotheekindustrie, we bieden de uitgebreide service, diepe expertise en oplossingen die onze klanten nodig hebben voor elke transactie van onroerend goed. Bij Stewart streven we ernaar om de vooraanstaande dienstverlener op het gebied van eigendomstitels te worden, en we doen dat door samen te werken met onze opdrachtgevers om gemeenschappelijk succes te boeken. Meer informatie op stewart.com.

Handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

John Chattaway, mediarelations@stewart.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr