19:01 uur 12-01-2021

Andersen Global versterkt aanwezigheid in West-Afrika met advocatenkantoor in Guinee-Bissau

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Met de uitbreiding van haar aanwezigheid middels een samenwerkingsovereenkomst met advocatenkantoor Pinto Pereira & Associados, de CRA Law-vertegenwoordiger in Guinee-Bissau, zet Andersen Global de ontwikkeling van haar platform in Afrika voort.

Pinto Pereira & Associados, dat in 1985 werd opgericht door beherend kantoorvennoot Carlos Pinto Pereira en twee advocaten en wordt erkend door Chambers and Partners, is een full-service advocatenkantoor gericht op belastingen, arbeidsrecht, internationale bemiddeling en contractrecht. De firma werkt samen met diverse internationale investeerders en bedrijven, en biedt een breeds scala aan juridische diensten, waaronder procesvoering, bank- en geldwezen, insolventie en herstructurering, fusies en overnames, commercieel recht, concurrentie en intellectueel eigendom.

“We blijven gericht op het bieden van superieure dienstverlening aan onze klanten terwijl hun rechtsgebiedoverschrijdende juridische behoeften groeien door de globalisatie van markten,” verklaarde Carlos. “Onze samenwerking met Andersen Global versterkt onze toewijding en verbetert onze mondiale competenties. Onze afgestemde visie en toewijding aan onafhankelijkheid en transparantie garandeert naadloze, geïntegreerde klantoplossingen.”

“Met meer dan drie decennia aan ervaring en een lange traditie in het land heeft de rechtspraktijk van Pinto Pereira & Associados een uitstekende reputatie opgebouwd voor hun gevestigde aanwezigheid in de markt,” zei Mark Vorsatz, bestuursvoorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen. “Hun toewijding aan rentmeesterschap en uitgebreide lokale kennis stelt ons in staat om een concurrentievoordeel te behouden in de markt. We kijken ernaar uit om samen met Carlos en zijn team te werken aan de versterking van ons platform in West-Afrika.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 229 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr