17:20 uur 07-01-2021

Andersen Global versterkt het Caribische platform met een in Belize gevestigd advocatenkantoor

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global voegt diepte toe aan zijn Caribische voetafdruk door een samenwerkingsovereenkomst met Courtenay Coye LLP in Belize.

Het bedrijf is in 2005 opgericht en heeft drie locaties in Belize City, Placencia en San Pedro. Met expertise op het gebied van belastingplanning en trusts biedt het team juridische diensten aan een breed scala van lokale en internationale klanten, waaronder particuliere klanten, ondernemingen en banken. Daarnaast adviseert het full-service kantoor klanten over civiele geschillen, commercieel en zakelijk gebied, vastgoed, intellectuele eigendom en contractkwesties met een focus op landbouw, toerisme en bankieren.

“Onze transparantie en toewijding aan rentmeesterschap vormen een aanvulling op onze branchekennis en begrip van de evoluerende markt, zodat we onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden”, zei Managing Partner Christopher Coye. “Deze samenwerking stelt ons in staat om onze huidige capaciteiten te versterken en ons bereik breder uit te breiden, terwijl we het concurrentievoordeel van ons kantoor in Belize en wereldwijd versterken.”

Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz voegde eraan toe: “Met de toevoeging van een ander hoogwaardig samenwerkende firma in de regio, blijven we onze toewijding aan en focus op het uitbreiden van de aanwezigheid van onze organisatie illustreren om op een naadloze manier aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Christopher en zijn team brengen een schat aan kennis en ervaring mee, en zijn een andere belangrijke aanvulling op ons bestaande Caribische platform.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 229 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr